Annons

Instaweek

I brist på annat att blogga om idag (total inspirationstorka, förlåt!) så har jag tömt mobilen på bilder och bjuder på en blandad kompott av foton från mina Instagram-konton, som visar lite av det jag pysslat med senaste veckan. Sett i efterhand känns tavlor och tavelväggar som ett genomgående tema, men vi har också smygstartat julfirandet i studion och så har jag bokat en rolig resa. Trevlig helg!
1) Har jobbat med julstämning på Spinneriet. Resultatet får ni se nästa vecka. 2) Jag hälsade på hos 3 miljoner svenska hushåll förra veckan. Intervju i Postens ”Uppslaget”. 3) På tal om tavelväggar så är detta lätt mitt livs största projekt på det temat…. 5,8 * 3,5 meter. Snart klart. 4) När novembersolen lyser med sin frånvaro kan det vara bra med en liten ”note to self”. Skyltfönsterrester på tillfälligt besök vid kontoret i Victoriapassagen. 5) Intervjurace, igen. Tack Alice för de nya pressbilderna. Ni kommer bland annat att kunna läsa om mig i Residence stora jubileumsnummer nästa år. 6) Vad man kan göra med 30 träkulor? Fina grytunderlägg och ljusmanschetter. Håll utkik på Instagram nästa vecka för tutorial. 7) Mitt senaste Lauritz-köp. Matchar mina högtflygande tankar. 8) Nu börjar vårens mässresor bli klara. Jag och Johanna drar bl a till Ambiente i Frankfurt. Hurra! 9) Kungsbacka stonehunt. Kommunen har gömt nio gatstenar med budskap på torget. Jag har hittat tre. Och med mitt senaste fynd önskar jag glad fredag!

Kategorier:

Kommentarer

 • Men åh vad du är fin på bilden Frida, och härligt
  med "ett annat" Lauritz-köp :() :()
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Martin skriver:

  ja, den tavelväggen, den tavelväggen…
  Hör av dig om du inte når upp.
  Nu ska jag ut på stenjakt!
  Kram
  /m

 • 17doors skriver:

  Trots bloggtorka, det här inspirerade mig massor! Tavelväggen förtjänar ett eget långt inlägg, vill se mera! Och jag önskar fler inspirationsbilder (du vet, icke-tillrättalagda-bilder a la modebloggarna) från ditt kontor, som verkar supersnyggt och höra historien bakom ditt senaste Lauritz-köp. Mer eget content, som du predikade på bloggeventet i Göteborg, med andra ord. Hoppas att även ett bloggevent finns med i din kalender för våren, då det var superbra förra året och fick fart på mitt bloggande som då höll på att tappa fart.
  Fin helg!

 • Hannah skriver:

  Åh Picasso ?

 • Johanna skriver:

  Fina bilder!

 • Marianne skriver:

  Får vi se et glimt av PH artichoke hjemme hos deg? Den må være en drøm å eie!

 • Mi skriver:

  Vilken bra idé att samla bilderna veckovis så man får lite struktur. Tack för tipset.

 • Joakim skriver:

  härligt med att redan börja julpynta 🙂
  designinyanser.wordpress.com

 • Anonym skriver:

  Frida, Ambiente är ingen bra mässa, skulle inte rekomendera den. Jag ska till London på https://topdrawer.co.uk/about/what-is-top-drawer/ i12 januari, tror den passar i alla fall mig bättre. Ambiente var bara en eller två bra utställare, resten väldigt mainstream, ingen cutting edge alls, du kommer bli besviken. Enada anledningen jag åkte var för att temat var Japan, och det var en del japanska element som var intressanta. Maila mig om du undrar mer.
  Kram Mia på Rum för Papper

 • Anette Starby skriver:

  Vad fin du är på bilden & de övriga ger en fin inspiration. Jag blir ändå alltid inspirerad vad du än lägger upp.
  Mvh Anette Starby

 • Marie skriver:

  Som vanligt ett underbart inlägg! Varifrån kommer dina fina kavaj på mittenbilden?

 • Maria skriver:

  Alltså kavajen <3. Tror du måste modeblogga också 😉

 • Pernilla skriver:

  Håller med Maria- skitsnygg kavaj-var har du hittat den?

 • Ser ut som en väldigt innehållsrik och kul vecka! Skulle gärna kika förbi dig och Spinneriet om det finns möjlighet någon gång och se hur du fått det där 🙂
  Kram från sthlm

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.