Annons

Instaweek

Det händer rätt mycket som inte tål att rapporteras i hela blogginlägg än, men snart så. I väntan på färdigställande har jag tömt mobilen på bilder så att ni ska få en liten sneak peak på vad som sker bakom kulisserna just nu. Allt från renoveringskaos på kontoret i Victoriapassagen till glädjande besökssiffror för oktober månad. Och ett nytt föreläsningsdatum att skriva upp. Hej november. Nu kör vi!

1) Här monteras 2,5 meter (!) Trendenser-logga på väggen i nya fotostudion. 2) Statistiken på bloggen skjuter i höjden. Oktobers siffror från Google Analytics visade +45% jämfört med samma månad förra året. Hurra! Nu har Trendenser 166 562 unika besökare per månad. 3) Den 27/11 föreläser jag i min kära hemstad Umeå. Som för övrigt har fått snö i dagarna! Mer info om anmälan och tider HÄR 4) När jag ändå är igång med studiobygget tog jag tag i en omgörning av köket på kontoret inne i stan också… Eh. Bättre sent än aldrig. Och lika bra att passa på när man har ångan uppe. Hejdå italiensk guldmosaik från 92. Hej renoveringskaos! 5) Vi jagar 15 bistrostolar till en italiensk fest nästa vecka. Här fyndade jag tre finfina på loppis för 30 kr (som snart ska få dejta en svart färgpyts!). 6) På tal om stolar har vi det svettigt hemma just nu. Någon har kommit på ett knep för att öppna innerdörrarna… 7) Intensivt jobb på dagarna och lika intensivt jagande av überaktivt litet knytte på kvällarna kräver sin rekreation. I helgen checkade jag och Niklas in på Varberg Asia SPA för vår första weekend utan barn. 8) Lunchlöpning. Let’s make this a habit. 8) Hejdå Varberg nu är jag laddad för att knyta ihop alla trådar. Samtidigt. 

Kategorier:

Kommentarer

  • Fanny skriver:

    Ska bli härligt med italiensk fest mitt i veckan! 🙂 Kram

  • Åh så mycket härligt, heja dig fina Frida!
    Kram Anette/Inredningshjälpen

  • Lotta skriver:

    Grattis till bloggframgångarna! Denna blogg har gett mig mycket idéer och inspiration, tack!

  • Anonym skriver:

    Kul! 🙂

  • Hanna skriver:

    Hur räknar du i Analytics? Antal användare?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.