Annons

Hur många besökare har Trendenser?

Jag får ofta frågor om hur många läsare jag har på min blogg och hur man tar reda på det. Jag använder Google Analytics för att mäta min trafik. Det kostar ingenting att registrera sig och Google Analytics är ett godkänt mätverktyg som även SIS-index och KIA-index använder som mätvaluta för svenska webbplatser mot mediabyråer och annonsörer. HÄR kan du läsa mer om hur du lägger till och använder Analytics på din egen hemsida eller blogg. Och så här många läsare har Trendenser haft under oktober 2014. All time high! Jämfört med samma månad förra året är det +45%. Det ska jag fira ikväll!
 
Aktuell statistik för Trendenser.se (1-31 oktober 2014)
Unika användare 166 562
Besök 394 024
Sidvisningar 521 805
 
Instagram 30 024 följare
Pinterest 26 388 följare
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • floristulrik skriver:

  Hej Frida! Stort grattis! Jag har själv problem med min analytics. Den säger att jag har haft 1 aktivitet per dag den senaste veckan typ och det stämmer inte. Har haft en bra vecka (för att vara jag). Men jag vet inte vad det beror på. hade gärna fått analytics till att stämma, men nu förlitar jag mig på min tailsweep.
  Kram Ulrik

 • Frida skriver:

  Ulrik: Då har du nog lagt in koden på fel ställe. Visst använder du WordPress? Om så finns det en bra tutorial här: https://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-install-google-analytics-in-wordpress/

 • Emma - By Emma skriver:

  Imponerande Frida! Siffror som matchar, eller överträffar de flesta inredningsmagasinens webbsidor, eller papparstidningar för den delen!
  Kram!

 • little.u skriver:

  Stort grattis!
  Hårt jobb lönar sig.
  Ulrika

 • Viktoria skriver:

  Fantastiskt!! Stort grattis & fira ordentligt!
  Kram Viktoria

 • Men herregud vad kul Frida. Grattis!!!

 • Hanna skriver:

  Hoppas inte min kommentar uppfattades som granskande, när jag frågade vilka tal du utgick ifrån (jag frågade häromdagen när jag satt och försökte få fram min egen statistik), det vore hemskt pinsamt.
  Heja dig, du är så himla värd all framgång!

 • Mia skriver:

  Fantastiska siffror, du gör ett enormt bra jobb!

 • Lisa S skriver:

  Wow!!!! Fantastiskt!! Bra jobbat!! Kram Lisa S

 • Anonym skriver:

  Det är så roligt att få hänga med på resan! Har läst bloggen sen 2005 😉

 • Fanny skriver:

  Hejja hejja! Grymt jobbat Frida! =)

 • Självklart att du ska fira Frida! Stort stort grattis!!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Jämtlandshanna skriver:

  Härligt! Det är du värd att fira, grymt bra jobbat!
  Kram

 • Hanna skriver:

  Vilka siffror! Stort grattis Frida!! Fira nu ordentligt 🙂

 • Tea Tauvon skriver:

  Åh, vad snyggt! Jobbar mycket hemifrån och är på jakt efter ett skrivbord som inte "slukar" hela rummet. Varifrån kommer skrivbordet? Hemmafixat?

 • Anette Starby skriver:

  Vad roligt för dig & grattis! Jag förstår att du får många besökare gör din blogg är så himla bra. Jag älskar inredning & får bra inspiration av dig!
  Mvh Anette Starby

 • Martin skriver:

  Ja! Ikväll firar vi ordentligt!
  Stort grattis från oss (alla mina alter egon alltså)

 • Lotta Agaton skriver:

  Heja, vad bra! Helt galet många ju!

 • Annika skriver:

  Grattis! Du gör ett jättebra jobb!

 • Stämningsfullt skriver:

  Wow, vilka siffror! Bra jobbat!

 • Aniika/Resfredag skriver:

  Inte undra på, du levererar alltid på topp med fantastiska bilder och genomarbetade texter. Sluta aldrig blogga! 🙂

 • Väl värt att fira! Grattis grattis och du är värd det för allt slit du verkar lägga ner.

 • Louise skriver:

  Hej Frida! Du är bäst! Skulle vara supertacksam om du har möjlighet att svara på en fråga. Vad har du för färg på din dagg-vas och är den lätt att diska? Jag har inte möjlighet att se dem live men är i valet och kvalet mellan den genomskinliga och den bruna. Är mycket svårt att uppfatta den bruna nyasen utifrån en bild men är rädd att smutsen kommer att synas tydligt i den genomskinliga.

 • Proforma - Irene skriver:

  Helt makalöst! Grattis! Det får du fira ordentligt!

 • Johanna, Joel home skriver:

  Fira ordentligt!!! Och hör av dig när du är i stan så bjuder jag på lunch 🙂 Kram Johanna

 • Woop Woop! Gri-ii-imt! Hårt slit lönar sig minsann, det är ju siffror många av oss bara kan drömma om, fortsätt inspirera! Kramkram

 • Sharon skriver:

  Stort tack för Google Analytics-infon! Precis vad jag behövde.

 • Gratulerar! Hoppas att ni fick en fin kväll i går.

 • Emm skriver:

  Grattis, jag har läst din blogg sedan 2008. Du gör ett jättebra jobb.

 • Irene BörjessonIr skriver:

  Grattis!!!
  Klart att du har många besökare. Du är ju så på! Vill man veta vad och hur man ska ha det hemma är det ju hos dig man får veta 🙂
  Tack och fira på ända fram till söndag!
  Kram

 • Ljudboka skriver:

  Grattis till All time high! 😀

 • Johanna Garcia skriver:

  Heja dig Frida! Det är du värd 🙂

 • Louise skriver:

  Två äpplen hög och sån pondus. 😉 Imponerande!!

 • Julia ♥ skriver:

  Grattis!
  Skulle bli jätte glad om du skulle vilja vara med i min veckans blogg ♥

 • Tobias Lindberg skriver:

  Hejsan!
  Jag har precis startat upp en blogg igen efter 4 års uppehåll. Skulle bli jätte glad om du gick in och kommentera vad du tycker hittills!
  Tack på förhand.
  Med vänlig hälsning,
  Tobias!

 • Estela skriver:

  Vad roligt, Grattis! 🙂

 • Floristulrik skriver:

  Hej Frida! Tack för tipset, men min word press ser inte alls ut som den i filmen, finns inget som heter så i mina menyer tyvärr, men 1000 tack för att du tog dig tid att hjälpa en stackars floristulrik 🙂 Trevlig helg!

 • Anna skriver:

  Scrollade igenom bloggen för att kolla poster jag kanske missat, och hittade den här, och nu måste jag fråga, var är skrivbordet och den vita förvaringhutchen från??
  God fortsättning :)!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.