Annons

Hemnetgodis på Gäddstigen i Södertälje

Titta vad Hemnet bjuder på idag. En kommande klickraket gissar jag. Det är nämligen stylisten och inredaren Pella Hedeby som säljer sitt hus i Södertälje. Inte helt otippat är det helt i enighet med den stil man kan läsa om på hennes blogg. Så fint och så genomarbetat. 
Hela hemmet följer en naturlig färgskala. Extra förtjust är jag i lösningen som hon gjort i sovrummet, med de fina ribborna i rutmönster. Så enkelt och snyggt!
Köket går i vitt med bänkar och stänkskydd i carrerramarmor. Svårt att återge alla detaljer, så gå in och kika själva. Alla bilder hittar ni HÄR. Det ska bli spännande att se Pellas nästa bostadsprojekt!
Foto: Fastighetsbyrån

Kategorier:

Kommentarer

 • Fastighetsbyrån skriver:

  Fel angiven källa på foto.

 • Så himla fint, ett omnämnande även hos mig.
  Kram Anette

 • Josefin skriver:

  Så kul att se ett helt hem med en genomgående stil som känns hemma. Tips på en finfin lägenhet i Malmö på mysiga och anrika Gamla Väster. Älskar denna lägenhet med massor av klassiker på ett modernt sätt.
  http://www.bjurfors.se/Bostad/Skane/Malmo/Gamla-Vaster—Langgardsgatan-4-C/

 • Anonym skriver:

  Vackert hem!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *