Annons

Hemnetgodis på Gäddstigen i Södertälje

Titta vad Hemnet bjuder på idag. En kommande klickraket gissar jag. Det är nämligen stylisten och inredaren Pella Hedeby som säljer sitt hus i Södertälje. Inte helt otippat är det helt i enighet med den stil man kan läsa om på hennes blogg. Så fint och så genomarbetat. 
Hela hemmet följer en naturlig färgskala. Extra förtjust är jag i lösningen som hon gjort i sovrummet, med de fina ribborna i rutmönster. Så enkelt och snyggt!
Köket går i vitt med bänkar och stänkskydd i carrerramarmor. Svårt att återge alla detaljer, så gå in och kika själva. Alla bilder hittar ni HÄR. Det ska bli spännande att se Pellas nästa bostadsprojekt!
Foto: Fastighetsbyrån

Kategorier:

Kommentarer

 • Fastighetsbyrån skriver:

  Fel angiven källa på foto.

 • Frida skriver:

  Fixat!

 • Så himla fint, ett omnämnande även hos mig.
  Kram Anette

 • Josefin skriver:

  Så kul att se ett helt hem med en genomgående stil som känns hemma. Tips på en finfin lägenhet i Malmö på mysiga och anrika Gamla Väster. Älskar denna lägenhet med massor av klassiker på ett modernt sätt.
  https://www.bjurfors.se/Bostad/Skane/Malmo/Gamla-Vaster—Langgardsgatan-4-C/

 • Anonym skriver:

  Vackert hem!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.