Annons

House Candy

När jag arrangerade Bloggforum i våras lärde jag känna tjejerna som driver nya bloggen HouseCandy. Nu har de intervjuat mig under en vinjett som de kallar Möte med. Jag fick svara på massor av frågor. Allt från hur jag själv inreder hemma och vad som är mitt nästa drömköp, till hur jag strukturerar upp min arbetstid och hur en ”vanlig dag på jobbet” kan se ut. Intervjun hittar du HÄR!
Foto: Bodil Bergqvist

Kategorier:

Kommentarer

 • Victoria skriver:

  Bra frågor och svar! Men….en sak gjorde mig lite fundersam…. Ncs 0500-Y…? Den finns väl inte? Då är det ju 5% svärta och 0% kulörhet och därmed ibget behov av att sätta Y på slutet. Eller tänker jag helt knasigt?

 • Frida skriver:

  Hej Victoria, det är nog tryckfelsnisse som varit framme. Vi har S0500-N kritvitt på våra väggar och lister.

 • Fanny skriver:

  Åh skoj Frida, det ska jag läsa! Och fin bild på dig! 🙂

 • Jämtlandshanna skriver:

  Va spännande! Den ska bli rolig att läsa.

 • lina skriver:

  Frida! Jag älskar att läsa intervjuer med dig. Jag blir glad för att du är så vettig, sätter inte ett massa rosa skimmer och vågar säga sanningen. En modern superkvinna att se upp till!
  Länge leve Frida!

 • Spättan skriver:

  Superkvinna, I’m telling you. Fin bild och härlig text!

 • Peter skriver:

  Dina inlägg är alltid bra!

 • House Candy skriver:

  Tack Frida för att vi fick intervjua dig, verkligen spännande att få "titta in" in i din vardag och din verksamhet. // Frida & Marie – House Candy

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.