Annons

Veckans söndagssummering – v 35

Söndag och dags att summera en händelserik vecka. Det har bjudits på en rad pressvisningar, kollektionssläpp och nyhetslanseringar. Så många att allt omöjligen kan klämmas in i ett snabbt svep. Hemtex har öppnat pilotbutik för ett nytt exklusivt sovrumssortiment, Boråstapeter har smygvisat bilder på en kommande kollektion som släpps i butik 16 september, IKEA har skickat ut pressbilder på sina oktobernyheter och Rättviseförmedlingen tillsammans med Isabelle Mc Allister har öppnat upp för årets ansökningar till stipendiet för kvinnliga hantverkare. Bl a. Nyfiken på mer? Scrolla ner!
I onsdags premiärvisade Skultuna sin nya serie ljuslyktor och bokstöd i samarbete med smyckesformgivaren Lara Bohink, vilket uppmärksammats av många bloggare. SÅ fina!
Tom Dixon utökar belysningssortimentet i höst. Nya Plane Chandelier, som består av 18 frostade klot med mässingsstomme, har smygvisats inför inför nästa veckas mässa Maison & Objet!
Och nya tapetserien från Mr Perswall (Daily Details) med tillhörande miljöbilder har fått stående ovationer i bloggosfären. Färgskalan här känns väldigt aktuell i inredningssvängen AW 2014/15.  
Muuto har också lanserat nyheter i veckan, bland annat ljusstaken GRIP av Jens Fager och en snygg modern take på den klassiska kaffepressen med en skandinavisk (kul) tvist. 
Norrgavel är aktuella med en ny serie möbler (jag fastnade för det smäckra sidobordet med tunn kalkstensskiva), pastelliga pressbilder och ett nytt exponeringskoncept i butik som de kallar kollage. Kolla in HÄR! En annan omskriven nyhet från vecka 35 är öppningen av Bolias webbshop. Och soffbordet Brass Moon (som får avrunda min söndagssummering) är nog den möbel som fått flest digitala applåder
Foto: Skultuna, Tom Dixon, Mr Perswall, Muuto, Norrgavel, Bolia

Kommentarer

  • Bodil skriver:

    Ljuslyktorna!!!!

  • Hannah skriver:

    Tack för en bra summering!

  • Martina skriver:

    Så fina lyktor, vet ni när de kommer ut och vad de kommer ligga på ca?

  • camilla skriver:

    Hej Frida,
    Följer dig via din blogg och instagram. Extra kul när sambons bilder kommit med, som han fotograferade åt Mr. Perswall. Spana gärna in hans hemsida:
    https://www.dancingcameras.com/
    Kram!

  • Line skriver:

    Helt fantastisk lampa!

  • Fin summering som alltid och tack för länk!
    Ha en fin vecka 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.