Annons

Veckans söndagssummering – v 31

Söndag. Igen? Vart tar tiden vägen? Det känns onekligen som om sommarveckorna bara flyter ihop och blinkar till när man är ledig, men under ytan (och i mailkorgen) händer en hel del medan vi ligger i hängmattan. Här kommer en summering av några väl valda bloggsnackisar och ”nyheter” från vecka 31 – som bjuder på klickgodis från när och fjärran. Hoppas du hittar något du gillar!
Vi börjar med en nyhet från Donna Wilson, som annars mest är känd för sina härliga illustrationer, kuddar och inredningspryttlar. Hon kommer lansera söta plånböcker i höst. Jag vill ha!
Trendspanarna tipsade i veckan om en 130 år gammal fabrik i Sag Harbor, New York som renoverats och fått nytt liv med hjälp av 18 designers. Huset har öppet dagligen fram till 1:e sep 2014 och en del av intäkterna från utställningen går till bröstcancerfonden!
 
I vår och sommar har det snackats en hel del i bloggosfären om Rifle Papers nya tapetkollektion tillsammans med Hygge & West och nu verkar hemsidan äntligen uppdaterad med kollektionenDet finns en mängd sprakande färger och mönster (jag valde denna bleka bara för att matcha bildsvepet).
Minns ni Greengate som hade sin storhetstid för ett par år sedan. Kulörta skålar och mönstrat porslin á la Leila Bakar? Nu har de uppdaterat sig och (trumvirvel!) lanserat en mer dämpad kollektion (orkar vi mer ännu mera grått, svart och skrynkel?…) som fått beröm i bloggvärlden i veckan. Kolla in nya katalogen här. Själv fastnade jag nog mest för mellansnacket i den. 
 

I höst får Göteborgsmäklarna (och bloggfavoriterna) Alvhem och Stadshem konkurrens av nystartade och (likvärdiga?) Entrance, som både bildligt och bokstavligt gjorde entré i sociala medier under veckan som gick tack vare ett inlägg hos Tant Johanna. Spännande! Jag ser fram emot mer. Men, i väntan på det tar Stadshem priset som veckans mest omskrivna objekt. Den här lägenheten har visats både en och två gånger med hurrarop. Klicka här för mer. Både den och Entrance objekt är stylade av Emma Hos. Glöm inte att kolla in hennes portfolio för mer inspo. Jag önskar er alla en skön start på vecka 32!
Foto: Donna Wilson, Sag Harbour, Rifle Paper, Greengate, Entrance och Stadshem

Kommentarer

 • Marie skriver:

  Älskar dina veckosummeringar!
  Lägenheten är verkligen en fullträff. Skulle kunna flytta in direkt 🙂

 • Lina skriver:

  En undran, vet du eller någon annan kanske vad det är för bord vid den vita fåtöljen och var jag kan köpa den?
  Tack 🙂

 • Linda skriver:

  Hej, vet du var man kan köpa den där just another thing hanging over your head tavla?
  Tack för en fin blogg
  Med vänlig hälsning,
  Linda

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.