Annons

Mina favoriter från Åhléns

I höst lanserar Åhléns en ny kollektion med inspiration från andra världsdelar. Asiatiska och Afrikanska mönster, härliga naturmaterial och exotiska influenser. De är nyfikna på hur det ser ut när världen flyttar in hos dig. Fota din Åhlénsfavorit hemma, posta bilden på Instagram och tagga din post med #åhlenshosmig @ahlens så har du chans att vinna ett presentkort på 500 kr. Varje månad (fram till 31/12) utses två nya vinnare. I samarbete med dem har jag också valt ut mina favoriter från deras höstsortiment. 
Jag fastnade för den här fina förvaringskorgen av palmblad, och en linnepläd med långa fransar. Jag tycker också att Åhléns har ett bra utbud av vaser och de här tre som inspirerats av origami får två tummar upp från mig. Saker som kommer hålla för ögats slitage, länge! Alla nyheter från Åhléns hittar du HÄR!
Foto: Frida Ramstedt, trendenser.se inlägget presenteras i samarbete med Åhléns.se

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Vilka fina grejer och som du skriver – sådana som man kan ha länge utan att tröttna på!

 • Anna skriver:

  Men oj! Korgen var ju superfin. Tack för tipset!!

 • Lina skriver:

  Fina bilder! 😉

 • Birgitta skriver:

  Hej!
  Tack för en fantastisk blogg, har följt den sedan husmusens tider.
  En fråga dök upp i samband med det här inlägget. Hur resonerar du när du väljer företag att samarbeta med? Du har ju skrivit inlägg där du reagerar över företagens kopierande av designprodukter. Bla Åhléns och ellos har/har haft "kopierade" produkter. Hur ser du på att samarbeta med dem när det finns kopior i deras sortiment?
  Mvh, Birgitta

 • Jojo skriver:

  Fina tips!! Får bli ett Åhlens besök inom kort 🙂 Vitrinskåpet såg fint ut, vart hittar man ett sånt tro?

 • Lisa skriver:

  Hej Frida! Vill du ha ett till "lika som bär" tips? Kolla pols pottens kopia på nagel ljusstaken…tyvärr hittar jag inte länken, men sök på hashtaggen på pols potten på instagram så ser du den….

 • Big LIKE på den där korgen, vilken fin!
  Kram Anette/Inrdningshjälpen

 • Karin skriver:

  Fantastiska vaser!

 • Frida skriver:

  Hej Birgitta!
  Tack för att du gillar bloggen och har följt den länge, superkul!
  Vad gäller annonshanteringen så sköter jag inte det själv utan har hjälp av ett annonsbolag – eftersom jag (precis som inredningstidningarna) vill kunna separera det kommersiella och redaktionella.
  Ibland korsas ju ändå de vägarna när företag som annonserar också vill köpa tydligt sponsormärkta inlägg (jmf med magasinens advertorials) men där ska ni läsare veta att jag tackar nej till betydligt fler förfrågningar än jag ställer upp på och jag är väldigt selektiv med vilka jag inleder samarbeten med. De saker jag skriver att jag gillar, gillar jag genuint.
  Även om jag har kritiserat enstaka produkter från Åhléns och Ellos (som du nämner i din fråga) vid tillfällen så betyder inte det att jag är kritisk mot precis hela deras sortiment (till skillnad från företag som ex. Designersrevolt och liknande som ju bygger sin verksamhet på att tillverka replikor och kopior av designklassiker, och som därför har svartlistats som annonsörer hos mig.).
  Din fråga är befogad, men jag ser det snarare som en styrka att jag som bloggare/skribent vågar sticka ut hakan och kritisera ALLA företag i branschen, oavsett om de annonserar hos mig eller inte.
  Hoppas det gav lite klarhet i hur jag tänker! 🙂
  Bästa hälsningar Frida

 • Birgitta skriver:

  Tack för svaret, intressant att veta hur du tänker kring detta 🙂

 • Robert skriver:

  Porslinsvaserna är fina, men de har en väldigt märklig känsla när man håller dem (de ska visserligen bara stå någonstans). En sträv och inte så skön känsla tycker jag, tyvärr.

 • Anette Starby skriver:

  Åhhh jag älskar Åhléns heminredning & var där senast idag. Dessa vaser är alldeles för underbara. Ha en trevlig fredag kväll!
  Mvh Anette Starby

 • Malin Svensson skriver:

  Vad är det för fina glasskåp i bakgrunden? :).

 • jennsan skriver:

  Åhléns levererar som vanligt! 🙂
  ♥ shopbyjennsan.blogg.se – smycken till låga priser!

 • Erika skriver:

  Vasarna är så snygga. Måste ha!!

 • Magda skriver:

  Men så himla snyggt! Är detta hemma hos er? Vad är det för snygga bokhyllor i bakgrunden? Blev otroligt inspirerad av denna bild då vi själva har Ikeas matbord Norden med sjuanstolar runt. Skulle gärna ha liknande hyllor till vårt möblemang 🙂
  Tack för dina fantastiska bilder och texter. Min absoluta favoritblogg!
  Med vänlig hälsning, Magda

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.