Annons

Les Femmes

En av mina absoluta favoritbloggar, Garance Doré, har ju gjort en kollektion för Rifle Paper. Och även om det känns lite, lite tidigt att tänka på 2015 redan nu så är jag väldigt glad att jag har säkrat hem ett eget ex. av hennes kalender Les Femmes. Så fina blad att jag nästan funderar på att riva ut dem och rama in istället. En väggalmanacka med 12 månadsillustrationer kostar 350 kr (finns bl a att köpa i butiken Rum för Papper som ligger vägg i vägg med mitt kontor i Victoriapassagen i Göteborg). Kan bli en riktigt fin tavelvägg. Tack snälla Mia och gänget för världens finaste välkommen-tillbaka-till-jobbet-present!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Fanny skriver:

  Åh, jag stod ju och klämde på just denna igår på Rum för papper! Så jäkla fin, funderade också på om man inte skulle kunna ta och rama in illustrationerna när det slår om till 2016.. 🙂

 • Amanda skriver:

  Måste bara säga att jag fullkomligt älskar din blogg! Din smak är pricksäker och du har inspirerat mig massor här hemma – tack!

 • Anette Starby skriver:

  Åhhh jag älskar illustrationer! Kan man även beställa en sådan på nätet?
  Mvh https://starby.devote.se/

 • Åh den beställde jag till butiken min för länge sedan och så kom den äntligen för dryga veckan sedan. Den har sålt som smör 🙂 och jag ska absolut rama in bilder själv, juli är nog min favvo tror jag…
  kram
  Julia

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.