Annons

Hemnetgodis på Jaktgatan

En väldigt, väldigt vanlig fråga som jag ofta får på mail och i kommentarsfältet handlar om inredning av nyproducerade hus och lägenheter. Många tycker det är svårt att få till en ombonad känsla när allt är flong nytt. Jag förstår er och jag ska försöka bjuda på mer inspiration även av den sorten längre fram i höst. I väntan på det. Kolla in den här bostadsrätten som ligger i nybyggda Norra Djurgårdsstaden, Stockholm. Är osäker på om bilderna är renderade, men oavsett har den som inrett insidan tänkt på en viktig sak. Nämligen att våga blanda in möbler av trä och naturmaterial, i synnerhet äldre sådana som fått lite patina. Ett enkelt trick för att komma runt den lite ihåliga och ”klappriga” känslan.
Foto: Svensk Fast

Kategorier:

Kommentarer

 • JennyÅ skriver:

  Fint tips!
  Jag tänker också på bloggaren Helt enkelt vackra bilder som ofta innehåller just den där brytningen av vit och fräsch bas till lite ruffa möbler och detaljer.
  Kram,
  Jenny

 • Anonym skriver:

  Dem har verkligen gjort det snyggt

 • Anonym skriver:

  De har verkligen lyckats. Härlig känsla.

 • Dina skriver:

  Är det så svårt att inreda nyproduktioner verkligen? Jag tycker tvärtom att de mer öppna planlösningarna och stora fönster är mycket mer förlåtande än, säg, alla lägenheter som har byggts mellan 1950-2000.

 • Donautgirl :) skriver:

  Kolla gärna in på min kawaii inspirerade blogg <3 där jag skriver om allt möjligt från skönhet och mode till träning och hälsa 🙂 lämna gärna en liten komentar efter dig!

 • Girlglamour skriver:

  Hej! Kika gärna in min där jag skriver om allt från mode och skönhet till musik och gymnastik! Lämna gärna en kommentar också <3

 • Sandra skriver:

  Vilka fina köksstolar! Nån som vet var de kommer ifrån?

 • Emma skriver:

  Är det någon som vet vart bänken under tv-nörd är ifrån eller vart jag få tag på en liknande?

 • Desirée skriver:

  Sandra, jag tror köksstolarna kan vara dessa: https://www.lannamobler.se/sv/matstolar/carl-hansen-son-stol-ch36-ek

 • Maria KIngsley skriver:

  Hej,
  Tack Frida för omnämnandet på din blogg 🙂 Vad roligt att ni tycker om min inredning i visningslägenheten på Jaktgatan i Norra Djurgårdsstaden. Tv bänken är en hylla som kommer från Röshults och Wegnerstolarna i köket är köpta på Lauritz, CH36 Ek. Se gärna min hemsida och blogg för mer inspiration 🙂
  http://www.swedoz.com
  Mvh,
  Maria Kingsley
  Inredningsarkitekt
  Swedoz Design

 • Fantastik att se mina bilder här!
  Den är inte renderad mycket. Bara lite justerad på shadows/highlights. Ingen Photoshop.
  Det är bara en ganska fantastik lägenhet med mycket ljus och vacker "styled" av Maria Kingsley.
  Birgit Walsh Photography
  http://www.birgitwalsh.com

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.