Annons

Hatten av för tavellisten

När vi var på stan och handlade kläder inför semestern i somras stack det plötsligt ut ett bestämt litet pekfinger från barnvagnen när vi passerade den här (?) grå miniatyrhatten på Zara Kids. Och efter mycket ”dadadaDADAA!” (läs: tjat) fick den till slut följa med hem i påse. Eftersom Mr Mini redan har väldigt bestämda åsikter blev hatten ett närmast obligatoriskt inslag i hans sommargarderob. Med eller utan kläder till. Men nu har ju temperaturen svalnat, förskolan startat och de varmare (mer praktiska) mössorna måste plockas fram. Därför har favorithatten fått en annan uppgift…
…. som väggdekoration! Nu hänger den nämligen här,  på en hylla i hans lekrum. Jag har skruvat upp några tavellister (utom räckhåll) där jag har placerat vackra barnböcker och små babygalgar med pytteplagg att spara för framtiden. En variant på den här idén, i väntan på att han snart kommer vilja bestämma över inredningen själv. Enkelt att variera efter säsong och humör. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • smäm skriver:

  Men vilken sötnos i hatt 🙂

 • Hannah skriver:

  Tröjan ?

 • Undrar just vart han fått sin envishet ifrån 😉 Hatten av för fina bilder från mig!
  Kram Inredningshjälpen/Anette

 • KP skriver:

  Du tar grymt fina bilder!

 • Anonym skriver:

  Så stilig 🙂

 • Estela skriver:

  Så fint alltihopa, allt ifrån rummet till lilla Maximillians fina outfit.
  Jätte fina bilder. 🙂

 • Ina skriver:

  Tavellister är outstanding och ändå har jag inte en enda uppe fast jag velat ha det i flera år!

 • Spättan skriver:

  Göllig!! Och vad snygg dörren blev. Thumbs up!

 • minishopsofia skriver:

  Åh den tröjan är så söt! Kul idé!

 • Anonym skriver:

  Söööt!!

 • Lovisa skriver:

  Så fint inrett!

 • Karin skriver:

  Pyttekläder alltså! Så fint =)

 • Pingis skriver:

  Vilken söt, liten hatt!

 • Emelie skriver:

  Fina bilder. Är inte jättemycket för just tavellister, men där gjorde de sig jättebra! Älskar Kay Bojesen figurerna, samlar också på dem till min sons rum.

 • Men jag dööööör vilken söt bild på er lille guldklimp!

 • Så sött & fint! Perfekt för de saker man vill ha framme! Ge liille Max en kram & en tumme upp för hans val av hatt! 🙂

 • Karin skriver:

  De har ju så mycket fint!
  Så roligt att se att din lilla sötnos har samma hår som min, samma blonda och lockar – kanske lite längre (både lockarna och längden) men snart växer vi ikapp:) Sötnos!

 • Karin skriver:

  De har ju så mycket fint!
  Så roligt att se att din lilla sötnos har samma hår som min, samma blonda och lockar – kanske lite längre (både lockarna och längden) men snart växer vi ikapp:) Sötnos!

 • Anna skriver:

  Den tröjan med cyklarna på är så himla fin. Är det någon som vet vart den kommer ifrån?

 • Alexandra skriver:

  Åh, jag gillar verkligen din blogg! Så mycket inspiration. Vi har samma tapet i lillans rum (tack för den ;-)), på alla väggar. Har en tavellist hemma som ska upp, men kan inte bestämma mig för hur högt den ska sitta. Vad satte du den på för höjd?

 • Alexandra skriver:

  Hej! Vad roligt att du svarade mig och så snabbt dessutom, tack! Här hos oss är det tänkt att listen ska sitta ovanför hennes lilla bord. Tyvärr får man ju inte så många chanser när man har tapet. Blir det fult får jag sätta upp tavlorna så de täcker borrhålen istället ;-).

 • Trendenser skriver:

  Hej, jag satte två tavellister på väggen och har en trave barnmadrasser + stora kuddar på golvet under (som jag klättt i tyg) och som agerar läshörna ibland och dras ut på golvet ibland (när det ska studsas och dansas) så jag anpassade höjden på den första tavellisten efter att man som vuxen skulle kunna sitta under den och läsa sagor med ryggen lutad mot väggen. Svårt att förklara men jag måttade liksom inte normalt utan ut efter det. Sen satte jag den andra tavellisten bed boklängs avstånd och lite luft från den första 🙂

 • Trendenser skriver:

  Jag köpte den på Zara i somras!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.