Annons

Utflyktstips! Sågverket vandrarhem på Höga Kusten

I senaste numret av Residence föll jag för Sågverkets vandarhem på Höga Kusten som porträtterades i en bildserie stylad av Lotta Agaton. Kommer att bli ett perfekt pitstop för oss på vår bilresa upp mot Norrland om en dryg vecka. Och vet ni vad. Jag såg nu att hela huset är till salu! Är du sugen på att övernatta mer än en par nätter i stöpet? Slå till vettja! Alla bilder finns hos Fantastic Frank. Tittgodis deluxe och ett absolut-måste-stopp om du har vägarna förbi Höga Kusten i sommar!

Kategorier:

Kommentarer

 • Denise skriver:

  Oj så fint! 😀

 • Maria skriver:

  Men varför ska det säljas? Killarna som driver det nu och som rustat upp det har inte alls haft det så länge! Och hoppas verkligen inte det köps för att användas som privatbostad utan att fler kan ta del av det.

 • Jojo skriver:

  Kul me Norrlandstips! 🙂

 • Föll som en fura och bloggade om det i fredags, på
  studs när jag sett det via Hemnet.
  Skulle vilja roffa åt mig hela härligheten och ha det
  för mig själv 🙂
  Kram Anette

 • Personligafoto skriver:

  Skön o personlig Norrlands inspiration, kanon =)!

 • Sandra skriver:

  Fin blogg !
  Kolla gärna in min 🙂
  https://youngsassa.webblogg.se/

 • Känns som en Smeg kylskåp bara måste vara med på bilden, snygg inredning..

 • Ida skriver:

  Har ätit där flera gånger, så himla trevligt ställe! Blir dock ledsen när jag hör att det ska säljas:/ killarna som har det nu är så trevliga och maten så bra! Och inredningen drömmig såklart. Måste försöka ta mig dit i sommar också när jag är hemma i höga kusten:)

 • tina skriver:

  Helt underbart ställe som jag föll för innan jag ens besökt det! Blev en övernattning och brunch förra året och detta år har vi hunnit med två sova-över tillfällen och ett tredje kommer nu om nån dryg vecka. Otroligt tråkigt att de ska sälja för mer sociala, öppna och varma (genuint!) människor har jag aldrig mött inom ett serviceyrke som detta.
  Älskar Sågverket.
  Har flera blogginlägg på min sida om detta då kameran hela tiden finner en massa snyggt. Besök det,ni som inte gjort det.
  /tina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.