Annons

Mitt senaste köp

En av de vanligaste bloggfrågorna jag får handlar om tips på mattor av olika slag. Min senaste investering till hemmet råkar just en sådan så om ni kan bortse från mina fula trolltår för en stund (kan vara den kroppsdel jag gillar allra minst på mig själv) så bjuder jag på en närbild här. För att mjuka upp vårt vitvita kök köpte jag nämligen gångmattan Särö från HIMLA i betonggrått. Kanske vansinne i ett hem med småfolk, där det kastas mat hejvilt var och varannan måltid, men den går ju att tvätta i maskin och är supermjuk och skön under tassarna. Två tummar upp från mig!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jojo skriver:

  Tummen upp, och tack för tipset! Har du inga bilder från köket att visa 🙂

 • Jättefin! Otroligt fin färg som gör sig snyggt ihop med golvet.

 • Felicia skriver:

  Jordnära, smälter ihop så fint..

 • Hannah skriver:

  ? Superfin!

 • tinajo skriver:

  Ser snygg och skön ut! 🙂

 • Erica skriver:

  Den är så fin! Köpte samma matta för ett tag sedan också. Gillar den massor!

 • Julia skriver:

  Fin matta! Jag råkar ha snarlika tår och tycker att det inte är det minsta fel på dem, tvärtom:)

 • 17doors skriver:

  Säro är en favorit hos oss, just därför att den går att tvätta i maskin. Perfekt för barnfamiljer, och finns i många fina kulörer! Grattis till ett bra köp!
  Kram Ulrika

 • Joanna skriver:

  Gör färgen sig rättvisa på den här bilden? Funderar på att köpa en likadan och tycker den är så himla (haha) fin här, men på hemsidan ser den aningen mer beige ut (fast det kanske beror på kontrasten mellan matta/vit bakgrund).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.