Annons

Poddpremiär – Trendenser gästar Haket

Om du får en stund över nu under midsommarhelgen (eller kanske senare i sommar) så får du inte missa det senaste avsnittet av inredningspodden Haket som släpptes igår kväll. Jag gör nämligen poddpremiär! För en vecka sedan träffade jag Hanna och Karin för att spela in vad som blev ett långt (och viktigt) samtal om mitt bloggande, men kanske framför allt om vår generations inredningshysteri, bildbulimi och renoveringsanorexi och varför jag inte längre vill mata myten om det perfekta hemmet. Du kan lyssna via Libsyn, eller via iTunes. Hoppas du gillar! Och på förekommen anledning. Hörlurs-hjärtat på bilden nedan tog en sjujäkla tid att få till 😉 Kom gärna med feedback, liksom förslag eller idéer på hur jag kan lösa tankeknuten jag pratar om i slutet. Kram och glad midsommar till er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Å så spännande. Här regnar det. Kanske ska passa på att lyssna till klokskap från dig ;-). Önskar dig och din familj en skön midsommarhelg

 • lina skriver:

  Låter minst sagt lovande, du är ju klok som en bok Frida! Glad midsommar!

 • Frida F skriver:

  Heja dig! Ska genast lyssna:)

 • Linnéa skriver:

  Nej va kul!! Ska lyssna så fort jag har tid!! 🙂

 • Hannah skriver:

  Spännande! Ska jag ladda hem och lyssna på när jag tar nästa PW 😉

 • Kristina skriver:

  Lyssnat. Ett mycket bra avsnitt av Haket med många tänkvärda ord. Har inget svar på frågan och tankeknuten men har själv funderat över mitt "bildknarkande" på bloggar och Instagram. Har på senaste tiden upptäckt att jag tänkt att "om jag gör si eller gör så" , "köper det där" då stillas nog min oro och osäkerhet över mitt hem och dess utseende. Jag har nu tagit ett steg åt sidan och betraktar bilderna från ett annat håll. Ser på mitt hem från ett annat perspektiv. Frågar mig, flyttar jag runt saker, lägger jag till en kudde, köper jag saker som om någon kommer till mig för att se mitt hem? Kommit fram att många gångerna ger bilderna mig en osäkerhet, så nu släpper jag dem en smula. Inser att mitt hem speglar mitt liv, en blandning av saker som betyder något för mig, inte sidan 47 i ett inredningsmagasin. Tack än en gång för dina tänkvärda ord.

 • Engla skriver:

  Ska lyssna på det direkt! Älskar din blogg! Om du vill får du titta på min blogg.

 • Sofia skriver:

  Haha, tyckte det var roligt att jag själv har exakt alla beståndsdelar hemma för att kunna fota av en precis likadan bild som din i detta inlägget 🙂

 • Lena skriver:

  Åh hurra!!!! Ska lyssna!

 • Hannah skriver:

  Boende/inredning känns lite som vår generations religion (frälsningen finns i nästa bättre/finare/fräsigare bostadsform och drömmen om det håller oss uppe i tider av kris och "elände".. =-))

 • Lina skriver:

  Jag startade denna veckan med att lyssna på podden när jag satt på bussen mot jobbet. Det var ett fantastiskt avsnitt från en fantastisk podd-serie. Otroligt roligt att få höra hur du har gått till väga från att du började blogg och vad du värderar som viktigt när det gäller sina egna bilder på sociala medier. Efter en arbetsdag kom jag hem full med energi att ta tag i min egna blogg och bloggandet. Kanske hör det inte hemma i bloggen (som du lite var inne på i podden) men det hade varit väldigt roligt att få se lite mer av vad du arbetar med mer än bloggen som entreprenör (styling/reklam/föreläsning osv). För att få mer tips, idéer och förståelse för hur det är att driva eget, då jag tror vi är många läsare som funderar över det, i alla fall jag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.