Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 19

Söndag betyder ju summeringsdags. Här kommer därför (i vanlig ordning) ett gäng nya nyheter och webbsnackisar värda att notera från de senaste sju dagarna. Vecka 19 i korthet, at your service!
Nu börjar höstens nyheter plinga i mailen. I veckan damp det ner en pressrelease om att Mateus och Face har slagit sina påsar ihop. De kommer lansera doftljus tillsammans, med start AW 2014. 
ByLassen har förlängt sin tapetserie Flow med kuddar och i veckan rullade de ut en stor blogg-give-away-kampanj med dem. Det förvånar mig därför föga om de kuddarna kommer åka nätkarusell nu. 
På det hela taget har det varit en ganska sorglig Instagramvecka för oss som följer många inredningsflöden. @babyboybakery förlorade sin son i en tragisk olycka (gråtvarning utfärdas på hashtaggen #redballonsforryan) och @frkgul gav Fuck Cancer en ny dimension. Men man blir varm i hjärtat av att se kraften i sociala medier. Så många som sluter upp och stöttar! Mackapär-Ulrika har startat en generös insamling. 100 kr av varje beställt print maj månad ut går till Cancerfonden
Übercoola modebloggaren Elin Kling går från klarhet till klarhet. I veckan lanserades hennes senaste projekt, Tôteme. Handduken är väl det mest inredningsrelaterade men kolla in kollektionen här
Och under veckan som gick fick Ulricehamnsbaserade mattföretaget Bolon ta emot ”Svenska Exportpriset 2014” av Hans Majestät Konungen – för sitt framgångsrika internationella varumärkesarbete. Med samarbetspartners som Missoni, Paul Smith, Tom Dixon, Cappellini och Jamie Hayon är jag inte förvånad. Heja er! Jag avrundar veckosvepet med ett kombinerat bloggskvaller och hemma-hos-rep. Rutinerade inredningsbloggaren Anna-Leena har ju inte bara flyttat från Varberg till Stockholm, utan också från en egen blogg till en ny behind-the-scenes-kolumn på Residence. Just nu dubbelpostar hon och är aktuell med ett nytt hemma-hos-reportage i ovan nämnda magasin där hon bland annat tipsar om den perfekta grå färgen till en sovrumsvägg. Kolla in! Jag önskar er en fin start på vecka 20!
Foto: Mateus, ByLassen, Mackapär, Tôteme, Bolon och Anna-Leena

Kommentarer

 • Medelmamman skriver:

  Jag är inte riktigt redo för att supa in hösten ännu men riktigt bra sammanfattning som vanligt. Tack tack!

 • Tack för fin sammanfattning. Kuddarna från By Lassen blev en favorit.

 • Freppsi skriver:

  Håller med Medelmamman här ovan, men fina inspirationsbilder i naturens färger!

 • Hannah skriver:

  Älskar dessa inlägg!!

 • Susanne skriver:

  Hej alltid trevligt med dina uppdateringar. Skulle du kunna upplysa mig om vad det är för stol/fåtölj i Bolons reklam bild? Tack tack.

 • Åh flera favorit i veckans spaning! Elin Kling och Mateus går inte av för hackor!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Veronica skriver:

  Underbar inspiration =)

 • Living with Tess skriver:

  Samarbetet mellan Mateus och face ser jag verkligen fram emot, höga förväntningar på doftljusen.

 • Cecilia skriver:

  Hejs! Tack för summeringen! Tänker ibland på att det måste vara stressigt att få ihop en söndagssummering med tanke på att du nu är mamma och behöver dina helger precis som alla vi andra! Talar naturligtvis för mig själv nu…men vill bara säga att som bloggläsare skulle jag lika gärna kunna ta en summering på måndagen (från föregående veckas nyheter)! Ville bara säga det! Tack för en fantastisk blogg! Cecilia

 • Mackapär Ulrika skriver:

  TACK Frida! <3

 • Hanna skriver:

  Tack Frida för en bra summering, och för hejja ropen 🙂 kram Hanna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.