Annons

Helgblomma och poddtips!

Dagar som dessa när det bjuds strålande solsken och långledighet, fäller jag sällan upp datorn. Däremot tycker jag det är rätt kul att lyssna på podcasts medan jag påtar i trägården. Det finns inte så många på temat inredning ännu, jag har bara laddat ner Haket och Kom In än så länge (Formradion är också okej, men lite svårmodig och hårdsmält för en trött småbarnsmamma). Min personliga poddfavorit däremot är helt off topic men har blivit min livlina under föräldraledigheten de dagar då sömn och mental stimulans lyst med sin frånvaro. Vad jag helst lyssnar på? DET HÄR! Perfekta positiva peptalks med kreativa personligheter från olika branscher – som har förgyllt många av mina långa barnvagnspromenader och segdragna kamper med kvarterets maskrosor. Och nej, det här är inte ett sponsrat inlägg. Det är bara så in i bänken bra. Missa inte avsnitten med Owe RytterDouglas Roos, Michael Dahlén och Anna O Lindgren till exempel. Den senare var dagens örongodis medan jag handlade syrénbuskar och planterade petunian på bild. En Rim Magenta från Arvidssons i Fjärås. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Oj vilken fin petunia! Är den lila med vita kanter?
  Tack för alla poddtips, perfekt inför helgen!

 • Anna skriver:

  Snyggt jobbat Frida, du har ju riktigt gröna fingrar nu!
  Stor kram

 • Lena B. skriver:

  Tack för inredningspoddtipsen!!! :-))

 • TACK för tipsen!
  Och tack för dina peppande och fina ord Frida, de värmer. Jag hoppas du hojtar till om du är krokarna så jag ändå får träffa dig lite då och då, du är verkligen en förebild och arbetet du och Helene lade ned på Bloggträffen gjorde verkligen dagarna till ett inspirerande minne! Kramkram från nybliven 08 <3

 • Johanna skriver:

  Fin bild!

 • Tack för tips. Älskar också pod:ar (och dokumentärer) när jag städar, pysslar, promenerar eller springer. Ja lite hela tiden. Förut hade jag ljudböcker, men eftersom de var så långa och spännande fick jag lov att lägga ner. Jag blev helt enkelt för asocial och ville aldrig lägga bort lurarna 🙂

 • Medelmamman skriver:

  Kul med podtips! För en som hittills nöjt sig med att ladda hem gamla Sommarpratsavsnitt, öppnas ett nytt bibliotek. 🙂

 • Sofie skriver:

  Kan även tipsa om en grymt bra och rolig podd som tar upp och disskuterar viktiga frågor. Sök på " En skön jävla pödd" på Itunes eller podcaster appen!
  sofienordberg.blogg.se

 • Anonym skriver:

  Himla fint!

 • Anonym skriver:

  Riktigt fin bild! 🙂

 • Veronica skriver:

  Så himla fint!

 • Josefine S skriver:

  Älskar verkligen din blogg. 🙂 kolla gärna in min 🙂

 • Anonym skriver:

  Fin blogg och vacker bild! 🙂

 • Maria skriver:

  Fin bild! Tack för toppenblogg. Nästa gång du handlar växter måste du besöka göteborgs motsvarighet till zetas, Särö Trädgård. Kolla in deras hemsida, http://www.sarotradgard.se

 • Alicia skriver:

  Fin blogg du har! Haft en bra dag? 🙂

 • Anette skriver:

  Tack för bra poddtips.
  Jag tipsar om podden med Peter Settman — kanon!

 • Anonym skriver:

  underbar bild

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.