Annons

På min önskelista

Ni vet hur det kan vara när man flyttar. Innan man ens fått nycklarna till det nya tänker man entusiastiskt på sina inredningsplaner dygnet runt och målar upp kommande renoveringsprojekt med stora penseldrag. Men sen är det som om man packar ner all energi i flyttlådorna och kör bort hela konkarongen tillsammans med sista flyttlasset. Det är ju så mycket som ska göras, rent handgripligen och så många beslut som fattas på samma gång (och ofta en del kompromisser med redan befintliga möbler). När vi flyttade till hus för ett år sedan orkade jag knappt någonting (eftersom Max bestämde sig för att… eh inte följa vår tidsplan). Men nu jäklar. Jag har satt målsnöret till 1 juni. Fram tills dess ska jag ge järnet för att komma i ordning once and for all. Sakerna som saknas i vårt hem för att det ska kännas komplett är rätt många men det jag önskar mig mest av allt just nu? Doften av Norrgavels möbler, ett ljust långhårigt fårskinn, detaljer av läder som åldras med värdighet, bättre belysning, fotoböcker till vår hyllla (jag ska visa vilken lösning vi bestämde oss för tids nog) och glas. Massor av glas. Nej. Jag kan inte få nog av naturmaterial just nu. 
Foton: Från vänster – Golvlampa Bestlite, liknande fårskinn finns hos Toarps Säteri, fotobok Posing Beauty, glasskål Iittalas Kastehelmi, Norrgavels bord i såpad ask och väska i brunt läder. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Super snyggt

 • Lina skriver:

  Snyggt!

 • lina skriver:

  Men väskan! Så snygg!
  Trevlig helg Frida!

 • Elin G skriver:

  Kan tipsa om fårskinn som jag köpt på Cheapysheep.com .
  En supertrevlig farbror som säljer ekologiska isländska fårskinn, till fantastiska priser! Har tre stycken och är supernöjd med dem.
  Han kör ingen webshop, utan man mejlar eller ringer också mejlar han dig bilder på dina önskemål så är det bara att "plocka ut" de man gillar bäst i färgerna.
  Kör hårt nu!

 • Living with Tess skriver:

  Kan ett hem någonsin bli helt färdigt tro, men är det inte lite det som också är tjusningen.
  Bestlite’s lampor är ju riktigt tjusiga och tidlösa, två st. står på önskelistan här också.
  Fin fredag!

 • Åh man måste bo in sig lite och ta det det pö om pö, helt rätt!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Joanne skriver:

  Posing beauty såg intressant ut!
  Har samma problem… Efter snart två år så känns min lägenhet nästan tom men jag har också bestämt mig att jag måste ta tag i det i sommar! 🙂

 • Marie skriver:

  Hej!
  För fem år sen flyttade vi in i ett nybyggt, massproducerat hus. Fantastiskt för våra två små som har kompisar i alla hus runt omkring men sååå själlöst. Jag har fastnat i vinkelvolten på riktigt. Har stannat nånstans mitt i gällande inredningen. Jag gillar mkt av det du visar men har svårt att se en helhet. Ibland lutar jag åt det klassiska med howard-soffor, tine-k krukor, murriga pastelltoner a la slettvoll. Lika ofta blir jag förälskad i svenskt tenn. Oavsett produkt. Eller dansk avskalad design. Hemma har jag en salig blandning; ph-lampan bombardemang hänger över matbordet i ek. På väggen kakaoögon. På andra väggen ehrenstråle*2. Grå soffor från bolia, soffbord från Norman copenhagen. Le klint golvlampa. En svart kubus. Kastade in mässingsdetaljer i form av grytunderlägg och fat från svenskt tenn osv… Jag har ett önskemål om du kunde redogöra lite för olika stilar, hur man ska tänka för att hålla ihop det och få till en helhet. Hur blandar man för att få in liv och personlighet i ett hem? Vi bor just nu i en grå sörja… Hjälp mig ur volten!

 • Lina skriver:

  Jag delar din passion. I massor. Glaset, skinnet och lampan. Aaaa så fina. För att inte tala om väskan.

 • Anonym skriver:

  Å i slutändan med äldre barn njuter man mest å kommer ihåg VAD man gjort med dem å inte vilka vackra saker/möbler man köpte…!!

 • Anonym skriver:

  Å i slutändan med äldre barn njuter man mest å kommer ihåg VAD man gjort med dem å inte vilka vackra saker/möbler man köpte…!!

 • Nina skriver:

  Tips tips tips!!! 🙂
  Kolla in http://www.tigerklo.com eller Tigerklo på insta! Han har gjort läderhandtag till kök nu på specialbeställning!! Såå snyggt med ljust skinn som åldras!

 • Malin skriver:

  åh vad snyyyggt

 • Adina skriver:

  Åh älskar när man blandar i lite "Ull-gull" i ett lite mer stilrent och robust hem!

 • Veronica skriver:

  Älskar väskan!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.