Annons

DIY Art

Jag tycker det är så himmelens svårt att hitta fina tavlor till väggarna i vårt hem, utan att man ruinerar sig totalt på kuppen. Så i ett ryck av frustration (och med ett uppdämt behov av att skingra tankarna och göra något med händerna för en stund) bestämde jag mig för att måla lite själv. Jag har inhandlat canvastavlor, penslar och färg och har dessutom samlat ihop ett helt gäng inspirationsbilder via Pinterest på temat som vägledning i mitt yviga kladdande. Jag vågar inte visa konstverken här men är du sugen på ett eget tavel-projekt kan du hitta min DIY Art inspirationsmapp här.
Med risk att få på moppo från etablerade aktörer. Hur svårt kan det vara att måla abstrakt? Fråga mig gärna när färgen har torkat och jag står på närmaste galleri med vidöppen plånbok redo att shoppa. Men tills dess, låt oss leva i tron att man kan själv. Något liknande det här ska bli mitt första projekt
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna Garcia skriver:

  Men ÅH så fint! Jag har precis samma tanke när det kommer till min nya lya, hittar inget jag gillar att hänga på väggarna, allt känns både använt och clichéigt. Men haha kul o se att du bara kör på med eget då!! Kanske det är detta man ska testa.. bra avkoppling är det också!

 • smäm skriver:

  Det tror jag nog du gör superfint!!!!! 🙂

 • Ser verkligen framemot att få komma på vernissage!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Lena skriver:

  Härlig inspirationsmapp! Jag blev sugen på att plocka fram akvarellfärgerna från förrådet!

 • Veronica skriver:

  Åh vad roligt =) Hade gärna velat ha tavlor hemma som man målat hemma. Men det är just det som tar emot att jag "kan inte" måla.

 • Maria skriver:

  Hej. Anledningen till att jag postar detta är för att jag bryr mig om dem som har det svårt. Och detta är något viktigt som jag tycker att du borde ta upp. Även om du inte tycker att det passar i din blogg. Tar du upp det så hjälper du oxå till 🙂
  Du kan läsa mer här https://mariachen.blogg.se/2014/may/hjalp-dem-hjalpa-andra.html

 • LYFTMER skriver:

  Åh va kul! 😀

 • ja, att få till abstrakt konst är inte det lättaste om man inte har fallenhet för det – gäller även om man är konstnär (och inte jobbar abstrakt i vanliga fall!). Förresten, du som är så bra på att fota, varför tar du inte och förstorar några av dina foton och sätter upp?
  Måste också tillägga – som "etablerad aktör" (dvs yrkesverksam konstnär) att jag tycker det är lite synd att konst är så lågprioriterat på inredningsbloggar. Man är liksom inte beredd att lägga pengar på det. Fast det är väl en allmän inredningstendens …
  gillar att läsa din blogg!

 • Adina skriver:

  Åh så roligt! Vad inspirerad jag blir känner jag! 🙂

 • JennyÅ skriver:

  Jag såg allt de där bilderna dyka upp på Pinterest idag… Och blev rejält inspirerad. Tänkte pröva att göra siluetter av barnens profiler… Vi får se hur det går!
  Kram!

 • Homomuslim skriver:

  Jättefin blogg, ska försöka följa dig så gott jag kan. Har redan fått en bild utav min egna lägenhet i framtiden.
  kram

 • Melina skriver:

  Vad roligt!! 😀

 • sofie skriver:

  Oj vad roligt!!

 • Katja skriver:

  Fin inspirationsmapp, hittade många fina ideér som utgångspunkt till nåt eget "konstverk". Provade just batik – en lätt teknik, med vilken man åstadkommer grafiska, levande former. Bild här. https://neovias.blogspot.fi/2014/05/diy-another-batik-wall-decor.html (inte så "stajlad bild eller proffsigt foto, men kul var det! Skulle fungera ganska bra också i färgerna svart o- vitt)

 • Anonym skriver:

  Härligt att måla1

 • Anna skriver:

  Åh vad spännande, längtar efter att få se resultatet!

 • Tommy skriver:

  Ett budget tips är att hämta fula tavlor gärna med fin ram och måla över den med vit färg, därefter börjar du om samt gillar du inte färgen på ramen handlar du in lite graffitispray färg minns inte namnet men finns mer än 200 nyanser lycka till

 • Niles skriver:

  Oh! Du som har så fina mäklarannonser – vill tipsa om den "andra" sidan (du har säkert sett den redan)… Hur man inte ska göra: https://theniles.se/2014/may/om-jag-bodde-i-villa-tema-tapetsering.html

 • Lotta skriver:

  Verkligen inspirerande konst mapp. Har själv även haft fokus på egen konst

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.