Annons

#bloggforum – Anmäl ditt intresse!

Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag har initierat en träff för inredningsbloggare varje år. Här kan ni läsa om 2009, 2010/2011, våren 2012 och hösten 2012. Ifjol däremot (våren 2013) var jag ju förberedd att föda barn samma helg som eventet ägde rum (eftersom jag gick nästan tre veckor över tiden med Max) så då var jag bara med i förberedelserna. Det tänkte jag ta igen i år! Snart är det nämligen dags igen. Om två veckor närmare bestämt kommer 60 inredningsbloggare till nyrenoverade Scandic Rubinen i Göteborg för att inspireras och peppas på temat utveckling. Hur kan vi bli bättre på att blogga? Ta egna bilder? Sökmotoroptimera våra sajter? Och att nätverka. Den här gången har jag tagit över det hela i egen regi och avsatt rundhänt med tid i schemat för att vi ska hinna prata och diskutera mycket med varandra, inte bara lyssna på föredrag. Arrangemanget är i stort sett fullt (56 av 60 platser är redan bokade) men jag har öronmärkt de sista platserna till nya bloggare för att vi ska få en bra mix av newbies och erfarna. Har du en nystartad inredningsblogg och skulle vilja delta? Tveka inte att höra av dig. Även om du är gammal i gemet och vill ta chansen – så maila dina uppgifter. Vi har en reservlista om någon hoppar av och lyckas vi få in ytterligare några sponsorer så kanske vi kan skapa plats för fler deltagare. Skicka din intresseanmälan till [email protected] Hoppas vi ses!

Kategorier:

Kommentarer

 • Medelmamman skriver:

  Men fy så orättvist!!! Jag vill också vara med – ni kommer säkert få det superkul! 🙂 Kanske ska sluta vara så rädd för att bli en "medelsvensson och äldre" och satsa på att bli inredningsbloggare 😉 – nää det finns för många som är så duktigare på det!
  Många kramar till alla er Lyckobloggare som får vara med!!

 • A. skriver:

  Bra initiativ!

 • Anonym skriver:

  Hur nystartad måste man vara för att få anmäla sig? *nyfiken*

 • Aurora Interior skriver:

  Passa på att köpa ny inredning till ditt hem eller sovrum! Just nu bjuder vi på frakten vid köp av fyra produkter eller fler! Välj bland våra toppsäljare inspirerade av Chanel, YSL och Vogue eller designa egna. Kram 🙂

 • smäm skriver:

  Så kuul 🙂

 • Sandra skriver:

  Gud så roligt! 🙂

 • Linda skriver:

  Typiskt att jag inte är en "renodlad" inredningsbloggare, det där låter superkul! 🙂

 • Vi håller tummar och tår att vi platser får!
  Då House Candy är en nystartad blogg (1 1/2 månad) hoppas vi på de öronmärkta biljettern! Det skulle vara kul att träffa er alla andra bloggare, få tips och kanske hitta samarbeten.
  Hoppas vi kan "klämma" in oss!!!
  Hej hej! // Frida & Marie – House Candy

 • Sofi Arnholm skriver:

  JA vad jag vill! 😀

 • Sofia skriver:

  Ska bli så kul! Jag är peppad till tusen! Kram

 • Vi ser verkligen framemot att få träffa alla härliga bloggare! Vi hoppas att ni kommer att gilla våra föreläsningar. Ha nu en fantastisk helg så ses vi den 18/5-19/5.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.