Idag är det Formforum i Stockholm!

För drygt ett år fick jag nog över det faktum att vi inredningsbloggare träffades alldeles för sällan. Visst, jag hade ju fikat med några i samband med Formex. Bjudit hem ett gäng här i Göteborg och lunchat med en annan i samband med Stockholmsresor i jobbet. Men vi hade aldrig haft någon gemensam och samlad gruppträff, som modebloggarna. I samarbete med Trendgruppen och Milk arrangerade jag därför Formforum. Som ett initiativ för bättre nätverkande och erfarenhetsutbyte oss inredningsbloggare emellan, och som en plattform för företag, som vill nå ut till oss (på den tiden bjöds vi inte med på pressvsningar eller fick pressinformation som skrivande journalister på tidning). Och träffen var lyckad. Vi skrattade, åt god mat, lärde känna varandra och branschen, knöt nya kontakter, var på studiebesök hos lokala företag, minglade, skvallrade och bestämde att vi skulle göra om det snart igen. I år har jag dock haft betydligt mindre tid över, eftersom jag jobbar heltid, bloggar deltid, håller föredrag ibland och försöker ha ett liv däremellan. Men tack vare att snälla Stefan på Trendgruppen och Anna på Milk tog över staffettpinnen och ordnade en uppföljare, har vi nu möjlighet att ses igen. Jag hoppar strax på tåget till Stockholm för att möta upp drygt 30 inredningsbloggare från hela Sverige på Scandic Malmen i eftermiddag. Och där ska jag också hålla en workshop, eller ett litet peptalk, eller ja, ta några i nackskinnet. Jag berättar mer om det senare. Vill du följa mig under dagen kan du göra det via Twitter och bloggen!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se samt skärmdump från inbjudan form Trendgruppen/Milk.se

Kommentarer
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

Jag ser fram emot att du tar mig i nackskinnet! ...Eller?! Ser hursomhelst fram emot att ses igen. Kram!

2010-10-10 @ 10:26:38
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Proforma - Irene

Oj... om man ändå kunde varit med!

Ha kul!

2010-10-10 @ 11:28:51
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: [room] by sofie

Have fun girls!!!

Jag tänker på er och hoppas ev få ta del av lite material?! Hoppas det blir en ny träff snart då jag tyvärr inte kan delta denna gången... Skulle vara härligt bli lite omskakad, hahaha!!!Kram och "good luck" idag Frida!

SOfie

2010-10-10 @ 12:23:54
URL: http://roombysofie.blogspot.com/
Postat av: Anna

Med det programmet och så många härliga bloggare kan det inte bli annat än alldeles alldeles underbart ;-) Jag ser fram emot att få följa alla rapporter på era bloggar sen! Kram Anna

2010-10-10 @ 13:11:36
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: studio karin

Hej, vad roligt att ni var just på Scandic Malmen. Lilla jag har (på min tid på doos arkitekter) valt ut tygerna och många stolar ni satt på denna dag :) Jag känner igen alla läder och tyger och kuddar nu när jag ser dem på bilden :))) Tofsarna har jag också ritat. Hoppas ni tyckte om miljön. // Karin

2010-10-12 @ 20:56:52
URL: http://studiokarin.blogspot.com
Postat av: Sofia-Tingelings

Vill bara tacka för din workshop och peptalk som var jättebra! Och din upplevda förvirring uppfattades snarare som blygt, sött och ödmjukt. Du verkar vara en superhärlig tjej med imponerande många järn i elden.

2010-10-13 @ 13:54:00
URL: http://tingelings.devote.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL