Annons

Idag är det Formforum i Stockholm!

För drygt ett år fick jag nog över det faktum att vi inredningsbloggare träffades alldeles för sällan. Visst, jag hade ju fikat med några i samband med Formex. Bjudit hem ett gäng här i Göteborg och lunchat med en annan i samband med Stockholmsresor i jobbet. Men vi hade aldrig haft någon gemensam och samlad gruppträff, som modebloggarna. I samarbete med Trendgruppen och Milk arrangerade jag därför Formforum. Som ett initiativ för bättre nätverkande och erfarenhetsutbyte oss inredningsbloggare emellan, och som en plattform för företag, som vill nå ut till oss (på den tiden bjöds vi inte med på pressvsningar eller fick pressinformation som skrivande journalister på tidning). Och träffen var lyckad. Vi skrattade, åt god mat, lärde känna varandra och branschen, knöt nya kontakter, var på studiebesök hos lokala företag, minglade, skvallrade och bestämde att vi skulle göra om det snart igen. I år har jag dock haft betydligt mindre tid över, eftersom jag jobbar heltid, bloggar deltid, håller föredrag ibland och försöker ha ett liv däremellan. Men tack vare att snälla Stefan på Trendgruppen och Anna på Milk tog över staffettpinnen och ordnade en uppföljare, har vi nu möjlighet att ses igen. Jag hoppar strax på tåget till Stockholm för att möta upp drygt 30 inredningsbloggare från hela Sverige på Scandic Malmen i eftermiddag. Och där ska jag också hålla en workshop, eller ett litet peptalk, eller ja, ta några i nackskinnet. Jag berättar mer om det senare. Vill du följa mig under dagen kan du göra det via Twitter och bloggen!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se samt skärmdump från inbjudan form Trendgruppen/Milk.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag ser fram emot att du tar mig i nackskinnet! …Eller?! Ser hursomhelst fram emot att ses igen. Kram!

 • Proforma - Irene skriver:

  Oj… om man ändå kunde varit med!
  Ha kul!

 • [room] by sofie skriver:

  Have fun girls!!!
  Jag tänker på er och hoppas ev få ta del av lite material?! Hoppas det blir en ny träff snart då jag tyvärr inte kan delta denna gången… Skulle vara härligt bli lite omskakad, hahaha!!!

  Kram och "good luck" idag Frida!
  SOfie

 • Anna skriver:

  Med det programmet och så många härliga bloggare kan det inte bli annat än alldeles alldeles underbart 😉 Jag ser fram emot att få följa alla rapporter på era bloggar sen! Kram Anna

 • studio karin skriver:

  Hej, vad roligt att ni var just på Scandic Malmen. Lilla jag har (på min tid på doos arkitekter) valt ut tygerna och många stolar ni satt på denna dag 🙂 Jag känner igen alla läder och tyger och kuddar nu när jag ser dem på bilden :))) Tofsarna har jag också ritat. Hoppas ni tyckte om miljön. // Karin

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Vill bara tacka för din workshop och peptalk som var jättebra! Och din upplevda förvirring uppfattades snarare som blygt, sött och ödmjukt. Du verkar vara en superhärlig tjej med imponerande många järn i elden.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.