Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 16 och 17

Förra veckan hade jag ju påsklov, så den här söndagen bjuder jag på en summering modell större som inkluderar nyheter från både vecka 16 och 17. Och detta svep inkluderar allt från nya nyheter till intressanta poddar. Så, här har ni en påse inredningsgodis för såväl ögon som öron. Enjoy!
Ombloggade vintagebutiken Dusty Deco har flyttat till nya och större lokaler i Stockholm och satsar på fotogalleri i samarbete med nollArt och Agent Bauer. I helgen var det Grand Opening! 

Therese Sennerholt är aktuell med två nya kollektioner. Dels nya printar som baseras på hennes Instagramprints och dels med nya emaljskyltar för Skillinge Emalj.
Formex har avslöjat sitt trendtema för hösten 2014. Under parollen Soft Nordic talar man om en pånyttfödelse av skandinavisk designs storhetstid med lekfulla knubbiga former. Scandinative?
Den 24 april – 8 maj visar och säljer andraårsstudenterna på formprogrammet vid Beckmans Designhögskola hantverksprodukter i begränsad upplagaAllt är till salu på Grandpa Kungsholmen i Stockholm, som också har agerat handledare under kursen. Se förhandsbilder på Instagram!
Att jobba som inredare och stylist verkar vara många unga tjejers nya drömyrke, just därför känns Hanna & Karins påskpodd med Louise på Guts härligt ärlig i sammanhanget. Lyssna här! Due to nämnda högtid har det dock varit stilltje på interiörfronten så jag avrundar inte med en populär Hemnetbild utan med en limiterad muggserie som modeföretaget Hope har tagit fram i samband med öppningen av deras nya butik i Göteborg.  ”The SWAY Mug” av konstnären Gustaf Nordenskiöld som är gjord av handdrejat porslin, dekorerat med stänkt glasyr, inspirerade dem till hela invigningskonceptet. Kul!
Foto: Dusty Deco, Skillinge Emalj, Formex, Grandpa, Haket, Hope 

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Älskar muggarna!! Kan man köpa dem även om man inte bor i Gbg?

 • Lina skriver:

  Tack för poddtips!

 • A. skriver:

  Tack för ännu en bra söndagssummering!

 • Joakim skriver:

  Dina inlägg är alltid bra!

 • Medelmamman skriver:

  Tack för Podd-tipset! Det blir örongodiset under dagens egentid. 🙂

 • HipsterHanna skriver:

  Älskar emaljdetaljer! He he 🙂

 • Hannasinspo skriver:

  TACK och Puss! Vi är så glada över avsnittet med Louise, även om det kanske krossar ett par inredningsdrömmar. Tack igen fina!

 • Ninni skriver:

  TACK Frida, "I like" din blogg! Vår-kramar från Ninni.

 • Tusen tack för en härlig spaning!
  Kram
  Anette/Inredningshjälpen

 • piccole cose skriver:

  Super som vanligt! Önskar dig en härlig vecka i vårsolen.
  kram
  Rebecca

 • Duka Upp skriver:

  Vilka coola muggar! Tror kaffet hade smakat extra bra ur en sån 😉 http://www.dukaupp.se

 • Anonym skriver:

  Hejsan! 🙂 Vad tycker du om att sjuka hjälper och stöttar varandra? Rätt eller fel? Jag bloggar helt öppet och ärligt (lite för öppet & ärligt) om hur det är att leva med ätstörning UNS och depressioner. Har dock fått mycket blandad kritik om det är FEL av mig att hjälpa och stötta andra sjuka. Vad tycker du? Kika gärna in på bloggen och släng in en kommentar! Ha en fin dag, kramkram! 😀

 • Fanny skriver:

  Snygga muggarna var från Hope! Kul idé 🙂 Tack för en härlig summering Frida!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.