Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 15

Det känns lite som den gångna veckan överskuggades (på ett positivt och alldeles förklarligt sätt) av möbelmässan i Milano. Många av de bloggar och flöden jag följer har varit fullkomligt nedlusade med bilder och rapporter från Italien. Men det har faktiskt hänt ett och annat här på hemmaplan också, som kan vara värt att notera från vecka 15. Här kommer ett något försenat söndagssvep. Hoppas ni gillar’t!
Cassandra Rhodins barnmodeföretag Mini Rodini har släppt sin andra inredningskollektion för småttingar. Supefina mönster som väntat. Ni hittar bl a nya bäddset och filtar i deras onlinebutik.
Lotta Agatons styling av Åhléns vardagshyllning till vårkatalog har rönt stor uppskattning i bloggvärlden. Det är nästan läskigt vilken genomslagskraft Lotta har. Vad hon än tar i blir till en blogghype numer.
På tal om mode så har H&M släppt info om nästa designsamarbete (lanseras 6 november). Alexander Wang står näst på tur. Men jag undrar. NÄR kommer de göra samma idé för sin Home-kollektion?
På modetemat har det också varit buzz om H&M’s systerbolag COS som teamade upp med inredningsdesignern Nendo inför Milanomässan.
När vi ändå är inne på Milano, så måste jag nämna detta. Fastnade du för något som vimlade förbi i rapporteringarna från Swedish Design Goes Milan så kan du faktiskt buda på grejorna i en ny välgörenhetsauktion på Lauritz. Det har varit fattigt med Hemnethaussar sista tiden men jag blev så glad av Line T. Kleins ombloggade bilder för webbshopen Magasin som skördat bloggcred senaste veckorna så de får avrunda nyhetsrapporteringen. Hoppas fler onlinebutiker tar efter och satsar lika hårt på ”visual merchandising” som affärerna gör på sina skyltfönster. Ha en skön start på påskveckan!
Foto: Mini Rodini, H&M, COS, Lisa Hilland på Lauritz, Line Klein

Kommentarer

 • sasha =D skriver:

  åå så fint ! :’D

 • tinaminastina skriver:

  Härliga bilder!

 • Anna skriver:

  En så bra idé! Tycker också att HM Home borde göra liknande samarbeten.

 • Simon skriver:

  Älskar att Åhlens har en varningstext på stegen att den inte får användas som stege, gäller att skydda sig från alla möjligheter till stämning 😉

 • Emma skriver:

  Åh vad kul med desigarbeten på h&m home! Hoppas det kommer.

 • Anders skriver:

  Gillade verkligen fåtöljen.

 • KJ skriver:

  Hej! Jag undrar ifall du vet om den där vita fåtöljen på bild går att köpa någonstans?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.