Annons

Ny skrivbordskompis

Ni som läst den här bloggen ett tag vet att jag är vansinnigt kräsen när det kommer till papper och pennor. Just därför är det väl inte mer än rätt att den absoluta favoritpennan här hemma (en Staedtler Pigment Fineliner 0,3 – inte snygg men överjäkla skön att skriva med!) har en värdig plats på hemarbetsplatsen. För är det något jag kan reta mig på utöver tushpennor som spretar och flisar sig – så är det att behöva leta efter en fungerande dito när man vill plita ner något viktigt. Så TACK Magnus, för den finaste födelsedagspresenten i förskott. Happy Hippo! Nu är min Kay Bojesen samling snart komplett!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Tjena! Kolla gärna in på min blogg, skriver öppet om min behandling jag får, inlagd på en psykiatrisk klinik. Kämpar mot ätstörningar, självskadebeteende, ångest & hjärnspöken. Blogger om det helt öppet & försöker inte försköna eller dölja något… Kram! <3

 • G I N A ~ skriver:

  Så söt pennhållare 😀

 • Så himla söt pennhållare! Kay Bojesen träleksakerna är ju bara för fina:)
  Ha en fin dag! /Linda

 • piccole cose skriver:

  Fantastiskt fin! En sån skulle jag också behöva. Jag har också en favvo-penna, men den brukar dock få fötter grrr. Dottern lägger beslag på alla pennor hon kan hitta och ibland hittar jag henne målandes med mina kalligrafipennor. Inte poppis hos denna mamman…
  Kram
  Rebecca

 • Annika skriver:

  Det är min favoritpenna också! Men jag skriver oftast med 0.05. Tunt ska det vara! 🙂 Fin present! Kram!

 • Martin skriver:

  Ahhh så sjukt fin! En sån sak som gör att man ler inombords. Lekfull, humoristisk och glädjespridande. Borde vara ett måste att ha en sån på varje arbetsplats. Tänk vilket vackert samhälle vi skulle få!

 • Sötaste pennhållaren som jag har sett!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Hannasinspo skriver:

  Men åå, söt så man dör!

 • Maja skriver:

  Haha, söt! 🙂

 • Åh vilken grej!! tummen upp 😀

 • room by sofie skriver:

  Fin fina Hippo! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.