Annons

Klöver

Jag lovade ju en bild på veckans ”helgblomma”. Den här gången blev det faktiskt ingen bukett utan ett gäng Klöverplantor, som enligt uppgift ska tåla att stå utomhus här på Västkusten redan nu. För en Norrlänning som mig (som är van att det kan komma frostnätter en bra bit in i april/maj) låter det lite som en saga men jag chansar och testar. Nu är ”grönsakerna” planterade i två (eeh… icke-frossttåliga?) krukor. En större vid dörren och en mindre som bordsdekoration vid vår cafégrupp på framsidan. Och idag kickstartade vi utesäsongen just där, med årets första fika mot solvarm husvägg. Underbart!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Annster skriver:

  Så fint 🙂

 • Hannah skriver:

  Härlig bild!

 • Amanda [SPONTAN] skriver:

  Alltså åh vad det där såg härligt ut!

 • Det ser underbart ut.
  Som norrlänning har jag just plockat upp de övervintrande pelargonerna och glädjer mig åt att fler än hälften lever. Men det dröjer många veckor innan de får flytta utomhus. 🙂

 • frupastell skriver:

  Så mysigt det ser ut. Vi har tre uteplatser att inreda i sommar, en inglasad veranda, en öppen veranda och en uteplats i skugga. Vore roligt med lite inspiration om du har något på lager 🙂

 • Lina skriver:

  Ljuvligt!!

 • Karin skriver:

  Åh så fint och vårfikat, bullarna! Mums!

 • Erika skriver:

  Det finns definitivt potential för IKEAs nya serie. Speciellt om man gillar Norrgavels formspråk med trärena ytor och laserade detaljer. Hoppas de skickar över några platta paket till oss i Amerikat också. 🙂

 • Erika skriver:

  Kommentaren hamnade visst på fel inlägg…

 • Katarina skriver:

  Tips på handelsträdgård i Kungsbacka området – Särö Trädgård! Om du vill köpa fler klöverplantor eller något annat fint.
  http://www.sarotradgard.se
  Tusen tack för en trevlig blogg! Mvh Katarina

 • Lina skriver:

  Klöver ja, det tänkte jag fylla våra trädgårdskrukor med i vår. Fick tipset av Weronica. Väntar bara på att barnens penséer ska vissna ut. De är söta men klöver är strået vassare. Fin bild! Kram till dig.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.