Annons

DIY: Dockhus-hylla

Häromdagen tvingades jag rota igenom hela mitt gamla bildarkiv (som ligger på en extern hårddisk) på jakt efter ett viktigt foto som en tysk inredningstidning ville köpa. Och då sprang jag på det här roliga tricket, som jag blev osäker på om jag visat er tidigare. Ett snabbt och enkelt barnrumspiff som förvandlar en bokhylla till dockskåp modell större. Lätt fixat med hjälp av washi-tejp eller målarfärg som bildar konturerna av en husform. Jag blev själv inspirerad efter att ha sett fenomenet florera på Pinterest, så jag skickar gladeligen idén vidare till fler. Klart på en kvart som jag brukar säga!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Snyggt och smart =)!

 • Juliette skriver:

  Vilken smart idé! Tack!! Ska genast testa i min dotters rum!

 • Så fint och helt säkert hur enkelt som helst för den som är pysselglad 🙂
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Maja skriver:

  Snyggt!

 • Jenni skriver:

  Bra tips!
  Vad är det för fina svartvita kuddar?

 • Fanny skriver:

  Kul idé! 🙂

 • Emelie Holm skriver:

  Så fantastiskt fint! Behöver lite tips, ser upp till dig och undrar vad du tycker om dessa tavlor: https://www.bimago.se/canvastavlor.html

 • Emelie Holm skriver:

  Så vackert otroligt vackert!

 • Louise skriver:

  bra! 🙂

 • Hanna skriver:

  Vilken smart och fin ide till barnrummet! Enkla tips och dessutom till budgetpris är de bästa 🙂

 • The Place To Be skriver:

  Kul tips! Det ska jag lägga på minnet!
  Ha en skön helg!
  Malin

 • Anonym skriver:

  Fantastiskt fint. Men vad jag fastnade för var lampan. Vart är den köpt?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.