Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 6 och 7

Eftersom förra veckans söndagssummering dedikerades helt och hållet till möbelmässan slirar jag lite på datumen den här gången för att kunna fånga upp två veckors nyheter, lanseringar och snackisar i ett och samma svep. I present to you – vecka 6 och 7 i en munsbit. Hoppas det smakar!
David Ehrenstråhle fortsätter att mjölka trenden med cityposters och släpper nu ett nytt motiv. Nu över London. Kanske något för dig som blev utan numera slutsålda New York- och Paris?
Omåttligt populära modeskaparen Malene Birger har tagit ännu ett kliv in i inredningsvärlden. Våren 2014 lanseras hennes nya satsning –  Birger1962! Håll utkik på kampanjssajten för mer info.
Efter Lotta Agatons ombloggade, instagramhaussade och allmänt omtalade stajling av String Furnitures monter på möbelmässan var det inte bara String-hyllorna som diskuterades. Citatlampan från BXXLght fick också sin beskärna del av uppmärksamheten. Till er som undrat, här kan man beställa dem!
Världen är uppochner. Publicisterna startar webbshopar, och nätbutikerna börjar göra tidningar. Sist ut i den senare kategorin är Netaporter som nu lanserat eget modemagasin med namnet Porter. Ser  lovande ut med artiklar som lika gärna kunde handla om inredning. Beställs här!
 
HM Home har släppt vårnyheter och bloggarna haussar de här korgarna. Unisont. Skynda fynda innan de tar slut säger jag bara. 149 kronor stycket! Är det förresten någon som har missat att det är grå väggar som gäller nu? Trodde inte det. Just därför kommer jag inte våga måla en endaste en i den kulören av rädsla för att tröttna redan innan färgen torkat. Men om man bortser från den lilla detaljen..
…så måste jag verkligen berömma Sadolins omskrivna blogg/butikskampanj (jag såg den senast idag när jag var på Coop Bygg för att köpa färg till ett projekt i vårt uterum). Superfina bilder. Och finast av dem alla var Tant Johannas kreativa arbetsrum. Heja! (Bra jobbat Change PR)
Veckans mest ombloggade hem då? Näst efter det vansinnigt visade som jag redan visat så håller dessa två objekt jämna steg med varandra. Fantastic Franks lägenhet i Vasastan och Sara Medina Linds blogghem. Klicka här och här för fler bilder. Grått var ordet ja. Ha en fin start på nya veckan!

Kommentarer

 • Ja de där lådorna med färgburkar och penslar dök minsann upp lite varstans 😉 lyckad marknadsföring helt klart. men med tanke på antalet gråmulna dagar här i Sverige så passar även jag på gråmålade väggar inomhus. Jag vill ha ljus!
  Men absolut, Tant Johannas arbetsrum är verkligen super!
  Tack för en fin veckorapportering Frida!

 • Anonym skriver:

  Så snyggt!

 • Anonym skriver:

  Hur gick det med den tredje postern? Bombay/ Bangladesh? Tycker inte den verkar ha sålt lika bra?

 • Angelica skriver:

  Besök gärna min blogg med!

 • Betty skriver:

  My compliments for the great design accessoires. They look really nice 🙂

 • Anna skriver:

  Nice! Gillar kombon svart/vitt 🙂

 • Sofia skriver:

  Sara Medinas hem blev en favorit direkt, så fint! Här kommer det inte heller att bli några gråmålade väggar, men jag vill gärna ha in grått på andra sätt. Så mattor, kuddar och andra detaljer får gärna vara gråa!

 • Världens bästa Maria skriver:

  För något år sedan målade vi om sovrumsväggarna i den grå nyansen S 4500-N och jag älskar den! Helmatt och exakt sådär mellanmörkt så att sovrummet blir lagom murrigt men ändå inte för mycket. Jag vill egentligen ha så ljust som möjligt överallt och sambon vill ha mörkt så detta blev en jättebra kompromiss.
  Nu försöker jag bara att hitta en bra tapet till köket. Helst skulle jag vilja att virrvarr fanns som tapet. Har hittat en jättefin snarlik från Midbec tror jag det var, men den var tyvärr glansig. Inget blänk får finnas pga solljuset som kommer att blända en när man sitter vid köksbordet i så fall. Jag har letat tapet i över ett år, snart ger jag upp och målar köket grått 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.