Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 5

Just nu pågår uppladdningen inför Stockholm Furniture Fair för fullt. Det planeras, pratas och peppasalla håll och kanter. Själv ska jag både föreläsa om inredningsbloggande på Design Talks under fredag och lördag, samt spela in TV, så jag förbereder mig också som bäst. Men, innan vi dyker på allt som komma skall har det blivit dags för en resumé av veckan som gick. Här har ni vecka 5 i korthet!
Det haglar pressreleaser om nya lampor inför Northern Light Fair, men det är inte bara på mässan de kommer visas. Försök ta er till närmsta IKEA och kolla in nyheten KVARTÄR. 149 kr. Så snygg!
Lisa Bengtsson har slagit sina påsar ihop med Royal Design och lanserat en ny kollektion tapeter som bara finns att köpa här. Coco Tiger finns på grå och rosa botten med tassels i guld!
Kartells Bourgie lamp firar 10 års jubileum och det har man låtit fira genom att 14 formgivare har fått göra olika tolkningar på den numera klassiska plastlampan. Svenska Fronts version ser ut så här!
Nina Persson har släppt nytt soloalbum utan The Cardigans i veckan och är aktuell med ett hajpat hemma-hos i nya Elle Decoration. Dessutom lanserar hon prints på Wonderwall. Kolla in här!
String har lanserat en helt ny typ av hyllor till sitt klassiska system. Den nya modellen är en serie skålade, i vit plast, avsedda för förvaring – eller inomhusodling. Fiffiga! Veckans mest ombloggade hem, eller i alla fall heminredningsdetaljer, står Bjurfors i Malmö för. Flera bloggare har nämligen uppmärksammat en lägenhet med exakt samma designklassiker som stod i det nybyggda penthouse i Malmö jag bloggade om häromdagen. Intressant. Det måste ju vara samma saker som flyttats runt. Klicka här och här för att jämföra själv. Ha nu en bra start på årets kanske viktigaste inredningsvecka!

Kommentarer

 • Fin sammanfattning som alltid. Ha en fin vecka i stockholm nu 🙂
  Kram
  Jenny

 • På Selmas gata skriver:

  Ja Ekström och Perssons samarbete har även jag skrivit om idag, jag blev inte så imponerad först utan hade hoppats på något lite "enklare", men tycker att båda printsen växer när man ser dem om igen… Ang. lägenheter som ser likadana ut så gäller ju det i hög grad även t.ex. Alvhem. Jättefint stylade, men när man får känslan av att det bor exakt samma människor i varenda lya så blir det lite tråkigt tycker nog jag…

 • Kicki skriver:

  Det är Homelab som stylat och de har samma prylar till alla sina objekt, även om det är snyggt gjort. Efter ett tag blir det ganska uppenbart och tydligt.

 • Toppenspaning i vanlig ordning Frida! Ser att vi spanat lite på samma saker i vekan som gick 🙂 Nina P granne med mig i Malmö, ska det bli riktigt spännande att få kika in hos även i Harlem!
  Break a leg till helgen!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Emma - By Emma skriver:

  Snyggt spanat som vanligt. Och jag följer ngn på insta som heter thenordicnest som verkar vara den som stylat Bjurfors-objekten.
  Kram!

 • Alexandra skriver:

  Galet kär i Lisa Bengtssons nya kollektion! Vet du om det går att köpa kuddarna någonstans. Blev helt besatt av den rosa! 🙂

 • Alexandra skriver:

  Kolla gärna in vår nya blogg!

 • Anonym skriver:

  Nina Persson är helt klart veckans stora favorit! Måste kika in hennes print!

 • Sofia skriver:

  Det är ju samma sak med Alvhem mäkleri. I princip alla lägenheter är stylade likadant.

 • Sofia skriver:

  Håller med Kicki; stylingfirmorna som Bjurfors mfl använder har ett lager av möbler som de flyttar runt mellan lägenheterna. Genomskinligt, tycker jag personligen och man kan faktiskt undra om det kostar mer än det smakar???

 • Peter skriver:

  Ytterligare ett bra inlägg!

 • Millan Jacobi skriver:

  Hej! Kolla gärna in min hemsida för designade smycken och konst!

 • Anonym skriver:

  riktigt snygga lampor, och snygg stil 🙂

 • Mimmi skriver:

  Hej!
  Var kan man få tag i de runda borden och även tigern? Så schysta!

 • Sarah skriver:

  Tack för underbar sammanställning Trendenser!

 • Elina skriver:

  Flera tummar upp för din blogg!
  Kolla in min nya mode,livsstil och fotografi blogg. Idag skriver jag om Vintage och Elsa billgren.

 • Mia skriver:

  Underbara bilder! Men bäst var ju nästan det runda satsbordet som finns på samma bild som tigertapeten!! Fråga samma som Mimmi ovan var kan man få tag på dem?

 • Anonym skriver:

  Står på Furniture Fair hela veckan, så otroligt inspirerande! Det soffbordet. Om jag ändå också hade plats för en stor ståendes spegel.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.