Annons

Möbelmässan och TV4 Nyhetsmorgon Lördag

Det är inte meningen att hålla er på halster med mina bildrapporter från årets möbelmässa på det här viset, men det har varit en helt vansinnig resa. Kantad av kollegor som insjuknat i vinterkräket, bångstyriga PR-personer (som inte velat låna ut produkter till TV?) och mässvakter som hindrat mig i dörren när jag varit på väg med grejor till morgondagens direktsändning due to regler jag kanske borde förstå (säkert rimliga, men det var ju så himla typiskt just nu). Men det mesta har löst sig och framförallt, jag är frisk. Idag har jag filmat montrar med TV4, haft viktiga möten och hållit en föreläsning om ”sociala medier för inredningsbranschen” inför ett fullsatt Design Talks! Så kul! Tyvärr rymdes inte alla i lokalen och folk blev därför nekade i dörren, så jag hoppas vi kan ta en repris vid tillfälle. Sen måste jag ge en eloge till några branschpersonligheter som gjort min mässa i år. Elle Decorations pristagare Emma Olbers som alltid är lika generös med tips och råd, underbara rara Lisa Hilland som satte ner foten och hotade med att aldrig ställa ut igen om vi inte fick hjälp att föra ut produktprototyperna genom grindarna, Mikael & Thomas Asplund och Eero Koivisto som räddade mig från taxikön från h-vetet och Linda Jihde på Hotel Mornington som fixade övernattningsproblematiken (trots full beläggning) när jag var tvungen att boka eget rum i sista stund. För att nämna några. Tack! Imorgon pratar jag ”bildernas betydelse” med Kinfolk och Emma Lagerberg kl 12 (obs! seminariet är på engelska) och föreläser om inredningsbloggar som inspirationskälla kl 15. Och så får ni inte missa Nyhetsmorgon Lördag kl 10.40. Vi ses!
Foto: TV4.se / Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh fullfart underbart!! Låter som hektiska dagar och härligt att allt löste sig så bra.
  Duktiga Emma, jag var inne hos henne i IRE’s monter och grattade till det fina priset vid galan i måndags, välförtjänt!
  Ska kika på inslaget imorgon- You bet!
  Stor kram!
  Anette

 • Jennifer skriver:

  Jag ska absolut inte missa Nyhetsmorgon! Ha en trevlig helg 😀

 • room by sofie skriver:

  ÅH, STACKARE! Vilken tur att allt löste sig till slut.
  Ska spana in nyhetsmorgon "of course"!!! :)) Heja!
  Kram Sofie

 • Jisses, inte lite motgångar heller. Fy vilken känsla, just innan man ska leverera! Skönt att det löste sig med goda människor.
  Ha en fin lördag!
  Kram Lena

 • PIAZZAN skriver:

  Åh …man blev lätt stressad av att bara läsa det där :). Hopas resten av dagen blir lugnare nu …och att du kommer visa en massa snyggt är jag säker på …ser att du står vid min favoritmonter på mässan …:) .
  / Pernilla

 • Emma skriver:

  Hej Frida! Vart kommer de fina kuddarna med "vänskapsknuten" ifrån? Bra jobbat idag!
  /Emma

 • Frida skriver:

  Kuddarna kommer från Ro Design (ett litet danskt företag). Formgivna av Lisa Hilland. Ska lista produkterna jag visade sedan så att ni får en bild + länk!

 • Christer skriver:

  Hej Frida
  När du listar produkterna ta gärna med knopparna i läder och mässing! Dom var riktigt snygga!
  Mvh
  Christer

 • Du fullkomligt briljerade i TV4 i förmiddags!!
  Kram Anette

 • Anonym skriver:

  Ja man blir minst sagt stressad utav att bara läsa det! Men BRA jobbat av dig, som vanligt! Kan man se klippet från Nyhetsmorgon? Hittar det inte på tv4’s sida..

 • Himla kul! Nu ska jag kolla på klippet! Missade sändningen när den gick… Go lördag!

 • Fanny skriver:

  Såg dig idag på TV4! Grymt jobbat! 🙂 Var kul att se en glimt i hur mässan var!

 • Anonym skriver:

  Åh gud vad häftigt!

 • Låter onekligen som en smått jobb dag men du roddade ihop det bra o var toppen i rutan idag! Kuddarna med läderbandet var väldigt fina också o kul att se en bit tapet:)
  Ha en fortsatt fin helg!

 • Elin skriver:

  Hej, tack för ett mycket bra inslag på Nyhetsmorgon i går. Många bra tips & snygga saker. Förresten var kommer din snygga vita tröja ifrån? Mvh Elin

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Jag har gjort en nystartad novellblogg som kommer uppdateras JÄTTEOFTA!
  Den har mycket bieber Fiever i sig,men handlar om en tjej som blir upptäckt som artist av Justin’s skivbolag.
  Läs;)

 • Sofi Arnholm skriver:

  Hej Frida, vill bara tacka för din fina föreläsning i fredags. Så roligt att prata med dig också. Jobbar ju själv med utvecklandet av min blogg och det var otroligt intressant att få lite input i det. Du är verkligen en sann inspirationskälla, både i din personlighet och din drivkraft men inte minst i din ödmjukhet. Tack 🙂 / Sofi Arnholm, SoFine Design

 • Anonym skriver:

  blog.leila.se/sofinedesign är det ju!
  På tal om att jobba långsiktigt i kortsiktiga medier 🙂

 • Ella Johansson skriver:

  Hejsan!
  Kolla gärna in min filmblogg:)
  Kramar Ella

 • Linda skriver:

  Vad roligt det var att se inslaget:-).
  Jag tyckte ditt nagellack var väldigt fint. Du har inte lust att dela med dig av vad det är för märke/färg?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.