Annons

Mitt senaste köp

Jag är uppe sent och packar för en tredagarsvistelse i Stockholm och kom just att tänka på ett köp som jag gjorde när jag var där senast (i samband med Formex). Bilden ser inte mycket ut för världen, dessutom var jag tvungen att fösa undan lite pynt på hyllan ovanför för att grejen överhuvudtaget skulle synas – men ni initierade designnördar förstår mig nog ändå. Jag fick nämligen tag på Brios brädspel Labyrinth, som togs fram i en vit och limiterad utgåva i samarbete med Asplund 2007. Via en Blocketannons! Eftersom jag letat som en galning efter det i många år blev jag oförskämt skeptisk när det dök upp två på varandra efterföljande, till salu för skrutt och ingenting. Efter att ha förolämpat säljaren och insinuerat att det hela nog var en Blocketbluff fick jag spelet personligen levererat till hotellet av en känd finansman (oops!) och det är i klanderfritt skick. Priset? 300 kronor. En finfin julklapp till mig själv!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ah, vad snyggt! Ha så kul i STHLM, ser framemot din rapport 🙂
  Kram
  Jenny

 • Weronica skriver:

  Haha! Vad kul! Själv hade jag ett i furu och inte lika snyggt som barn!

 • Coolt som attan! Ett kap!

 • Melina skriver:

  Kolla gärna in på min blogg! 🙂

 • ha ha jag blir så sjukt nyfiken på vem finansmannen var! Kan man få den infon på mailen? 😉

 • Du är ju för rolig 🙂 fint är det i vilket fall som helst.
  Sen får det minsann vara slut på att gå om varandra
  på mässorna, jag vill ju klämma på dig 🙂
  Kram Anette

 • Tina skriver:

  Så roligt det där spelet är! Kommer ihåg att jag spelade det som liten.

 • GitteSP skriver:

  Hvor ER den smuk, sådan vil jeg gerne eje…. hvis nogen ved hvor jeg kan få fat i en – må man MEGET gerne kontakte mig, Tak 🙂

 • Robin Klang skriver:

  Fy fasen! Jag har sökt med ljus och lykta sedan asplundsläppet.. Grattis så fin!

 • Mini skriver:

  Haha, men du måste ju har varit ganska trevlig också om han levererade det till dig personligen, eller så kände han igen ditt namn och vill "kändis-spana" ;). Grattis till det fina köpet i alla fall! Häls. Mini

 • J' skriver:

  Snygg blogg!

 • På Selmas gata skriver:

  Oj, hade helt missat att det öht tagits fram i vitt! Jag såg idéen i en "loppisbok" och har tänkt skaffa ett vanligt trä för att måla om till just vitt. Ditt var ju ursnyggt!

 • lisa skriver:

  Åååh vill ha!! Nostalgia till tusen ^^, Jag har inget emot orginalet i trä, kanske t.o.m. är mer "jag" 😉 Men den vita är fräsch! 🙂

 • anna skriver:

  Åhh… Vill också ha…
  Blocket nästa!
  Anna

 • Robert skriver:

  Härlig nostalgi och snyggt spel! Hoppas det inte blir för jobbigt att damma mellan banorna bara.. 😛

 • Superfin labyrint du fått tag i! Och en billig sådan! Gillar även ditt glasbord, är det ett rullbord? Hade vart skoj att se hela bordet! 🙂

 • ebba skriver:

  du har suoersnygga Bilder

 • Anonym skriver:

  Nice!!

 • Isa skriver:

  Känd finansman lägger ut detta fynd för 300… går inte ihop, först besväret att lägga ut, sedan för 300. Roligt, grattis iaf 🙂

 • Anonym skriver:

  Ja det går ju dåligt på börsen nu 😉

 • Emelie skriver:

  Kanske skulle plocka fram vårt, men det är ju bara i natur!

 • Emelie skriver:

  åh väldigt kreativt!

 • Marie skriver:

  Så snyggt! Älskade spela det när jag var liten! Men plocka bort kulorna så inte Max stoppar dem i munnen (fast det har du väl säkert redan gjort) hepp!

 • vitamargarita skriver:

  Så fint i vitt. Jag har ett gammalt trärent.

 • camilla skriver:

  Vilken nostalgi! Och i vitt.. Så himla fint!

 • Finanskvinna skriver:

  Ha ha, Jag arbetar på en bank med många kända finansmän. Vi fick spelet i juklapp av banken 2007 och det var många som upprördes över valet av julklapp det året. Många tog inte ens med sig det hem. Själv var jag väldigt nöjd och har jag mitt strategiskt placerat i vardagsrummet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.