Annons

Intervju om bloggandet

Jag får vansinnigt många frågor om mitt bloggande och företagande via mail just nu. Jag vet inte om det sammanfaller med någon praktikperiod i skolorna eller om det är sportlovet som gör att många har lite extra tid att fundera över sin framtid? Eftersom jag är föräldraledig på deltid så är min egen skärmtid dock aningen begränsad för tillfället. Jag vill absolut inte verka otrevlig, för jag försöker verkligen svara på alla mail jag får, men det kan ta lite tid därav. Så till er som väntar på mig tänkte jag passa på att länka till en nyligen gjord intervju på temat – så kanske ni kan få lite inspiration i väntan på ett mer personligt svar. I samband med möbelmässan intervjuades jag nämligen av tjejerna som driver den nya inredningsbloggen Tretrend.se Vill du läsa hittar du en länk till intervjun här.
Foto: Lovisa Persson (det här kan dock vara första och enda gången jag bloggat på café…)

Kategorier:

Kommentarer

 • Fanny skriver:

  Kul att läsa Frida! 🙂

 • Karina skriver:

  Känner mig träffad hehe. 🙂

 • Lina skriver:

  Kul med ny blogg! Tack för länktips!

 • Sandra skriver:

  Intressant och kul läsning! Blir så glad över att du är så ödmjuk trots din stora framgång!

 • Anonym skriver:

  Väldigt intressant läsning!

 • EMELIE ELISABETH skriver:

  Jag gillade verkligen den här intervjun, jag känner igen mig mycket i ditt sätt att se på karriären och att göra det man faktiskt vill, innerst inne. Tack för lite pepp!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.