Annons

Fredagsblommor

Jag har en så himla härlig fredagskänsla i kroppen idag. Det tyckte jag var värt att fira lite extra med ett fång fina blommor inför helgen. Inspirerad av andra inredningsbloggare slog jag till på en rufsig vårbukett med bl a anemoner, eukalyptus, franska tulpaner och ranunkler. Ordentligt bundna, bör tilläggas, annars drunknar ju blommorna väldigt lätt i Dagg-vasen.
Jag vet inte om det alltid framgår så tydligt på bild, men den här vasen är verkligen gigantisk. Som i jättestor. Nu är jag ju visserligen rätt kort, men jag tog ett foto medan jag håller i Dagg för att ni ska få något att jämföra med. Nu väntar soffhäng och fredagsmys med familjen. Ha en fin kväll!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Gigantisk verkligen, men vilken fin klänning!!

 • Eva skriver:

  Så snyggt!!

 • Den där vasen Frida! Den står högst upp på min önskelista! Kram

 • Matilda skriver:

  Fin vas och söt klänning. Vart är den ifrån?

 • Emma - By Emma skriver:

  Great minds think alike! Men du vågade ju lite mera färg om man säger så. Nästa veckas bukett ska bli lite mer färgglad!
  kramar

 • Erica Andersson skriver:

  kika gärna in på vår blogg , ni kommer inte bli besvikna ! 😉
  https://nattstad.se/AntoniaoErica

 • Härlig bukett! Ha en fin, fin helg 🙂
  Kram
  Jenny

 • Linda Öhlin skriver:

  Vackert! Älskar vasen. En dag…

 • Johanna skriver:

  Var har du köpt klänningen? Superfin!!

 • Säger som Emma för här hemma står en bukett med både anemoner, ranunkler, och eukalyptus (som samsas med poppel och brudslöja) men det saknar jag verkligen med att bo i en småstad för någon sådan där stor härlig bukett gick det minsann inte att skrapa ihop i den lokala blomsterbutiken (men Gerbera finns till förbannelse!), nope den blev modell mindre. Minst sagt. Kramen på damen!

 • Nu blev jag lite avis för min Dagg är helt tom idag 🙁
  Vart inte på köpa-blommor-humör idag, men kanske imorgon!
  Fin var din bukett iallafall- precis som du!
  Kram Anette

 • Isa skriver:

  Åhhhh och fina klänningen heter? Så glad över att du har lite färg – Kram från medsyster i helsvart och ny skinjacka i puderrosa 😉

 • Mrs A skriver:

  Hej!
  Vilken underbar bukett! I vilken blomsterbutik har du köpt den? Jag bor i samma stad som dig 🙂

 • Jojo skriver:

  Å vilken fin bukett!!!! Klänningen ser åxå väldigt fin ut, vart är den ifrån tro?

 • Linda skriver:

  Klänningen ser ut att vara från Blingo.

 • Johan skriver:

  Fin blomsteruppsättning.

 • Frida skriver:

  Tack för alla komplimanger om klänningen. Jag fyndade den faktiskt på rea i förrgår. Det är Frida Fahrmans kollektion för Blingo, modellen heter Sofi. Superskön!

 • Frida skriver:

  Mrs A: När jag beklagade mig över Kungsbackas blomsterutbud fick jag tips av min kompis Lina om att kolla in Tingbergets Blommor. Den affären ser kanske inte så inspirerande ut från gatan men personalen var verkligen supertrevlig och de beställde hem de blommor jag bad om. Jag köpte min bukett sent igår och de använde inte allt i buntarna så åk dit och kolla. Visa bilden så kan se säkert binda en likadan till dig!

 • Anna-Maria skriver:

  Mycket vacker bukett, lite rufsig och ändå skir! Trevlig helg!

 • Hannah skriver:

  KLÄNNINGEN!!! Älskar mönstret! Var köpt?

 • Stark måste du vara vilket fall – den är tung 🙂 Trevlig helg!

 • Bella skriver:

  Åh, vad fina bilder och vilken fin klänning!

 • Elena skriver:

  Åh, så fint!

 • axelina skriver:

  Daggvasen är verkligen fin! Förstår att det kan vara lite svårt att få till blommorna i en sån stor vas. Jag brukar ta cellofan och knyckla ihop och lägga i botten på stora vaser för att blommorna ska sitta bättre i vasen.

 • Sandra Karlsson skriver:

  Jätte fina bilder!

 • Louise skriver:

  Själv fick jag välja en liknande variant på rund vas från Hemtex, inte alls lika stor och ståtlig men fin ändå 🙂 jag valde ett gäng tulpaner som helgblomma denna vecka.
  Vilken underbar klänning du har förresten!
  http://www.louiseomalltochinget.blogg.se

 • Hanna skriver:

  Men vilken fin bukett! Och klänningen sen. Så fin!

 • Malin skriver:

  Vårblommor är väl underbart! Inte undran på varför jag valde att bli florist! Men just nu är jag mammaledig till min lille dotter. Endast 19 år gammal.. 🙂

 • Snyggt! Det brukar annars vara ganska svårt att få till snygga blommor/bukett i daggvasen som är så pass stor, men du lyckades väl! 🙂

 • Anna skriver:

  Fin vas!

 • Annster skriver:

  Så fint 🙂

 • eiraerica skriver:

  Jättefina blommor!

 • Sofia skriver:

  Åh så fint….som en sommaräng 🙂

 • Anonym skriver:

  Fina bilder!

 • Gabriella skriver:

  Åh vilken ljuvlig klänning!

 • Katta skriver:

  Fin vas 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.