Annons

Fler föreläsningar i mars

Tidigare i våras skrev jag ett blogginlägg där jag listade mina öppna föreläsningstillfällen från januari till april 2014. De senaste veckorna har det rasslat till i bokningslistan och ytterligare events har tillkommit i mars månad. Här är mer info. Kanske mest intressant för er som bor i Göteborg och Borås med omnejd, men alla är givetvis välkomna. Hoppas vi ses på något av dem!
 
GÖTEBORG tisdagen den 4 mars kl 19.15-21.15 påskpysselworkshopPanduro, butik Östra Hamngatan i Göteborg. Pris 249 kr per person (inkl föreläsning, pysselmaterial till workshopen, fika och goodiebag). Obs! Begränsat antal platser. Föränmälan krävs och biljett köps i förväg i denna butik.
 
GÖTEBORG lördagen den 22 mars kl 11-14, bloggträff inför Baby&Barnmässan. Begränsat antal platser! Intresseanmälan görs till [email protected]
 
BORÅS lördagen den 29 mars, trendföreläsning om inredning på Hem & Trädgårdsmässan på Åhaga i Borås. Föredraget ingår i entrébiljetten som kostar 90 kr per person.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida Inghamn skriver:

  Hade varit kul att gå på om jag inte bott lite väl långt bort. Kommer du nånsin till örebro?
  /Frida
  https://livetmedtresinnen.wordpress.com
  Bygger hus som ska bli både snyggt och funktionellt för mig i rullstol och resten av familjen

 • Lena skriver:

  Kommer du till Umeå något mer i år? Missade dig sist 🙁

 • only- skriver:

  Så kul! 🙂

 • Joe skriver:

  Så roligt!! 🙂 Ha en fin fredag.

 • Linda skriver:

  Idag var jag inne på Panduro och köpte en biljett tills på tisdag 🙂 Ser fram emot det superdupermycket, ska bli så roligt! 🙂
  Ha en fortsatt fin vecka1

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.