Annons

22k

Minns ni hur skeptisk jag var till Instagram i början? Men vet ni. Nu har jag drygt 22 000 followers! Det är fler än antalet lösnummer som säljs per utgåva av stora svenska inredningstidningar som Allt i Hemmet och Residence. Helt galet! Jag är inte superaktiv men jag tycker det är ett roligt komplement till bloggen där jag kan visa rörliga bildspel från mässor, snabba glimtar från vardagen och fina saker som jag springer på men där bilderna kanske inte alltid håller bloggkvalité. Här är några färska foton från min mobil. Både nytt och publicerat. Häng med! Du hittar mig under @trendenser
1) Jag letar lokal och fotostudio med dagsljusinsläpp. Här var det inget fel på fönsterstorleken direkt… 2) …eller på ytan. Men jag måste tyvärr börja med organdonation för att ha råd med hyran. 3) Här, en charmig industrilokal. Med fuktproblem. Jag letar vidare… 4) Min nya obsession? Att buda på konst via iPhonen. Senaste köpet är en Missoni-tavla från Stockholms auktionsverks app. 5) Mitt Flipagram från möbelmässan. Missa inte! 6) Maze stora läderkorg – nu på min önskelista! 7) Finaste möbelnyheten 2014? Lisa Hillands Bow Sofa från Gemla. 8) Sprang på dessa hos NK Inredning när jag var på stan senast. Design House Stockholms Björk-mattor nu i grönt! 9) Missa inte chansen att vinna Kaj Boyesens nya Lovebirds. Fånga ett hjärta och tagga det med @royaldesign och #lovebirds2014

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Snygg blogg o fina bilder!! 😀 <3
  *De som skriver en kommentar i min blogg synas i mina "länkar"
  Där flera tusen bloggläsare ser just din blogg*

 • A skriver:

  Finfint!

 • En läsare skriver:

  Det är ofta så att vi människor tar emot nyheter med en stor skopa tvivel. Det är alltid skönt med det man redan vet en massa om, så du är verkligen inte ensam i ditt tidigare antityckande.
  https://fattigaochsjuka.blog.se/

 • Anna-Maria skriver:

  Tja man kan ju inte vara positiv till allt från början, men du var ju inte sämre än att du ändrade dig! Jag följer dig och gillar dina bilder!

 • Anonym skriver:

  Grattis.
  Du lägger alltid upp så fina bilder på instagram och man blir bara glad av det =)

 • Maria skriver:

  ha ha ja vet! Jag var också helt anti först men nu ba I love it!! : )

 • Per skriver:

  och du har i snitt 400-500 likes per bild. Suck Frida. Trodde att du kunde lite mer om hur IG fungerar. Vid något tillfälle har du hamnat å IG’s suggested user list och därmed plussat på rejält med följare dessvärre är dem flesta ghostföljare aka spam.
  Kanske mer ärligt att skriva hur många aktiva besökare du har eller hur??!! Eller helt enkelt låta bli att skryta omett nummer

 • Elina skriver:

  Grattis vad coolt!
  kolla gärna in min nya mode,livsstil och fotografi blogg 🙂

 • Frida skriver:

  Per:
  Jag förstår att du är avundsjuk och känner ett behov av att racka ner på mig, men faktum är att du har fel. Mitt besöksantal har växt organiskt med ca 500-1000 besökare per månad sedan start och jag har aldrig hamnat på IG suggested – så dina såydigheter ger jag inte mycket för. Ska jag reta dig ännu mer? Mim blogg har 137 000 unika besök i månaden. Jämför gärna den siffran med inredningsmagasinens TS-upplagor. Eller menar du att Google Analytics också ljuger? 😉

 • 22K är är minsann ingen dålig skara att ha som följesvans, och bra rutet åt surpuppan "Per".
  Varför ska det vara så f-bannat svårt att glädjas åt någon annans framgång i det här avlånga landet?
  Kram Anette

 • Elin skriver:

  Heja Frida, du är toppen! Älskar både bloggen och dina uppdateringar på IG. Tråkigt med negativa kommentarer, men du svarar lika bra som alltid! Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.