Annons

Hemnetgodis i Västra Hamnen, Malmö

Ett nybyggt penthouse ligger ute till salu i Västra Hamnen, i Malmö. 110 kvadratmeter designbingo med egen hiss. Om man bortser från den kala känslan som så ofta uppstår i nyproduktioner så väljer jag att ta med mig följande vårinspiration: 1) Jag ska vända min Cross-pläd med vita sidan ut från och med nu! 2) Långstjälkade tulpaner i glasvas. Mucho snyggt! 3) Färg- och formkombon på de tre kuddarna i soffan 4) De egenmålade (?) tavlorna. Inte minst den av Eames Bird, borde man väl kunna fixa själv?
Foto: Bjurfors / Hemnet

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag vände min cross-pläd häromdagen för omväxlingens skull 🙂 Fina bilder!

 • Jag har bott i ett av de där moderna husen i Västra Hamnen för några år sedan.
  Modernt, vitt, fräscht och funktionellt, men som du säger mycket opersonligt och sterilt och dessutom väldigt blåsigt merparten av året.
  Men som sagt pluspoäng till stylingbyrån!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Johanna Garcia skriver:

  Hej F! Tack för det fina tipset! Du råkar inte veta vad för soffbord det är som står framför den vita soffan? Håller på att bli knäpp i mitt sökande på det perfekta soffbordet.. Tack!! Kram

 • only skriver:

  Det är så snyggt med ljus inredning!

 • Benita skriver:

  Johanna, det ser ut att vara Eames Wire Base Low Table https://www.hermanmiller.com/products/tables/occasional-tables/eames-wire-base-low-table.html Som namnet antydet är det (väldigt) lågt. För lågt som soffbord om du frågar mig.

 • Elin skriver:

  Vad lustigt, är det inte nästan exakt samma möbler och inredningsdetaljer som i den här lägenheten som Maria skrev om för några dagar sen (som precis verkar ha blivit såld)? https://husligheter.se/hemnet-homes-amiralsgatan-6/
  Väldigt fint hur som helst! Jag gillar också Eames Bird-tavlan 🙂

 • Helena skriver:

  Elin – det är ju exakt samma styling, säkert samma firma som ligger bakom. Men snyggt är det verkligen 🙂

 • Lina skriver:

  Fast jag måste säga att jag är trött på att se samma designprylar överallt! Det är Eames, Hay, Kartell, Asplund, Arne Jacobsen, vitt, grått, pastell, minimalistiskt i samma blandning överallt. Man blir inte så inspirerad längre över inredning. Har ett liknande inrett hem, men min lust för mörka träslag, sammet, kristallkronor och ombonat håller på att ta över. Dvs som min mormors mor hade:)

 • Katarina skriver:

  Verkligen snyggt!

 • Caroline skriver:

  https://www.maklarhuset.se/till-salu/villa/sigtuna-sigtuna_-_hallsbo-mossgatan_4-547240?referrer=hemnet&view=Images
  Hej Frida,
  vi har idag lagt ut vårt egenrenoverade hus till salu. Ville bara säga att jag inspirerats väldigt mycket av dig och Husligheter i min inredning. Har inga designklassiker att skryta med (önskar jag hade!!!) utan kört på ikea, arvegods och blocketfynd!
  Tack för en bra blogg!

 • Patrik skriver:

  ÄLSKAR saker med kryss på haha. Tavlan. Filten. ÄLSKAR.

 • Anonym skriver:

  Checka in min blogg, massor utav inspo, nails, piercing, tatuering och METAL!

 • Anonym skriver:

  Ohhhh, st fiiiin:)

 • Johanna Garcia skriver:

  Benita: Tack för ditt svar! Men jag menar alltså soffbordet vid den Vita soffan, inte den Gråa 🙂 Alltså glasbordet. Skulle fortfarande önska svar!! Tack!

 • EMILIA LUNDGREN skriver:

  Du bra blogg. Jag gillar 🙂

 • Ann skriver:

  Jag ser så ofta fina grå mattor i inredningsartiklar (som i denna lägenhet). Men var sjutton hittar man dem i verkligenhetn? :-). Har sökt med ljus och lykta, men har bara hittat grå mattor som drar åt beige/brunt …

 • Elin skriver:

  Ann – Har du kollat på Matt-Tema? Letade precis som du väldigt länge efter en grå matta som inte drar åt beige och hittade en helt perfekt ullmatta hos dem. Annars är ju Björk-mattan jättefin! Lycka till!

 • Frida skriver:

  Johanna Garcia: Soffbordet kommer från Fritz Hansen om jag inte har helt fel. Det ser ut att vara ett PK 61 glasbord av Poul Kjærholm!
  Ann: Jag har Design House matta Björk i ljusgrått, annars kan du också kolla in IKEA’s BASNÄS som också är en fin kallgrå variant. Såg också att Åhléns har snygga grå mattor i ekologisk bomull men de drar lite lite åt blågrått.

 • jane skriver:

  Hi plase can anyonetell me where to get the Eames bird picture? i keep seeing it but can’t source it! Hope you can help. Jane

 • Hej och tack för fint beröm!
  Vi är ett stylingföretag som heter Home Lab vi är baserade i Malmö men jobbar i hela Skåne. Glasbordet heter Barcelona coffee table och ritat av Mies van der Rohe. Kika gärna in och följ oss på homelabinstagram.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.