Annons

Trendenser iPad magasin nr 19

Nu finns ett nytt nummer av Trendensers iPad-magasin för nedladdning i AppStore. Och vet ni vad. Det här blir det sista, i alla fall på obestämd tid. Efter en tuff jobbhöst med deltidsföräldraledighet och livspusslande så har jag insett att dygnet (som det så klyschigt men sant brukar heta) inte räcker till för att göra allt jag vill göra, riktigt bra. Därför har jag tvingats prioritera inför 2014. Och även om iPad-projektet har varit ett fantastisk roligt sådant med över 70 000 nedladdade appar, flera ”highlights of the month” i iTunes, återkommande annonsörer som Orrefors, IKEA och Ellos samt sist men inte minst utmärkelsen ”App of The Year i Newsstand 2012” från Apple – så hjälps det inte. Ekvationen har inte gått ihop och jag måste se över var jag lägger min tid nästa år. Så det får bli en paus nu, på obestämd framtid.
Är du nyfiken på nummer 19 så innehåller det inte mindre än två inspirerande hemma-hos-reportage frå två ganska olika skandinaviska hem. Vi får dels hälsa på i inredningsbloggaren Rebbeca Centréns nybyggda hus och dels i Instagram-stjärnan Emma Solveigsdotters sekelskifteslägenhet. Dessutom bjuds det på sedvanliga inslag som ”instaweek”, ”hot or not”, ”real or replica”, ”get the look” och ”preview news”. Alla nummer kommer ligga kvar för nedladdning i arkivet och spara gärna appen på din padda tillsvidare – så missar du inte en eventuell comeback i framtiden. Glad läsning!
Foto: skärmdumpar från iTunes

Kategorier:

Kommentarer

 • Hannarty skriver:

  Man ska sluta när man ligger på topp heter det ju 🙂 Ser fram emot att följa ditt fantastiskt inspirerande arbete i vilken form det än blir under 2014!
  Gott Nytt År!

 • Stilthje skriver:

  Tråkigt för oss men fullt förståeligt!! Man ska leva sitt liv medans man lever!! Och har man en liten så ska man bara njuta av honom!!
  Ser ist fram emot andra spännande projekt i framtiden som du (förhoppningsvis) delar med dig utav!! 😉

 • Anna-Maria skriver:

  Det var ju synd men det ska ju kännas bra att jobba också! Du har gjort det bra, glöm inte det! Hoppas att du fortsätter blogga och att du hittar ett bra sätt att jobba under 2014. Gott nytt år!

 • Det har varit ett nöje att följa detta projekt. Well done! Önskar dig varmt lycka till med det nya som kommer din väg! Gott slut!

 • Katarina skriver:

  Nej vad tråkigt. Bra att du prioriterar din familj men trist att mista nått bra. Nyfiken på om det inte är lönsamt nog att anställa mer hjälp och på så vis hålla igång tidningen? Och vad händer med oss som prenumerar? Blir våra pengar innestående? Tack!

 • Marie skriver:

  Det drogs precis pengar för en ny tremånaders-prenumeration från mitt konto. Vad händer med den summan? Avslutas tillsvidare-prenumerationen iom att fler nummer inte ges ut, eller måste man säga upp den någonstans? Var isåfall?
  Lite info önskas, tack.
  Jag hade på känn att magasinet skulle läggas ned, innehållet blev tunnare och allt mer krystat.
  Hoppas att bloggen blomstrar igen!

 • Therése S skriver:

  Gott Nytt År!

 • Frida skriver:

  Marie: Det var konstigt, det ska inte ha gått att förlänga prenumerationerna eftersom detta precis som du skriver har varit beslutat sedan en tid tillbaka. Självklart ska det inte dras pengar för tidningar ni inte får, så jag förutsätter att Bonnier kommer lösa det.
  Jag vill förtydliga att prenumerationfrågor och tekniska problem kopplade till Appen är helt och hållet Bonniers / BOOM Publishings ansvar så jag ber därför dig och andra som kanske kan ha liknande frågor kontakta dem direkt. Bonniers redaktion kan nås via: [email protected]

 • Trist för oss, men jag förstår att tiden inte räcker till allt. Magasinet har varit en höjdpunkt, men så även bloggen 🙂

 • sandra johansson skriver:

  åh, älskar verkligen centrens hem! så annorlunda! 🙂
  annars tänkte jag ta och tipsa om denna lookalike:n
  https://sajohansson.blogg.se/2014/january/look-a-like.html#comment

 • Johanna Garcia skriver:

  Förstår helt – även om det var en toppen idé du o ni hade när planeringen inför skapandet av denna app ägde rum! Riktig cool vändning på hur man läser o använder magasin. Ska absolut ladda ner denna o så lycka till med framtida projekt! Om inte annat så har du i alla fall bevisat att ingenting är omöjligt 🙂

 • Anna skriver:

  Gott nytt år! 🙂

 • Anna skriver:

  Gott nytt år! 🙂

 • Anonym skriver:

  Tråkigt att du inte hinner med!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.