Annons

Tips på oväntat omslagspapper

Om du liksom jag har pysslat upp allt julpapper redan i juli eeh… glömt att köpa hem inslagningspapper med julmotiv i år. Släpp stressen och öppna kökslådan istället. Har du lite oblekt bakplåtspapper hemma så är det lugnt. Finaste julklappen fixar du nämligen med just det, plus vita snören och en grönt kvist. Klart på en kvart som jag brukar säga. Bästa sista-minuten-tipset, såhär i bråda glöggmingel och julfestartider. Tänk bara på att tejpa dubbelt upp mot vad du brukar (eller använda washi-tejp).
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Enkelt är oftast vackert. Och din handstil är riktigt snygg, ett smycke i sig!

 • Fanny skriver:

  Riktigt snyggt Frida! Jag hade gärna fått så fint inslagna paket.. 🙂

 • tinajo skriver:

  Jag gillar enkelt och har gjort liknande inslagningar, är även förtjust i börssidorna i tidningar då siffrorna i trycksvärta kan se riktigt snygga ut med ett läckert band till exempelvis. 🙂

 • Emma | Tillvaron skriver:

  Så snyggt! Jag slog in något i liknande papper häromdagen. Var inte nöjd med det pappret jag hade köpt på Lagerhaus, och hittade just sånt här brunt papper istället, som låg i en kartong med grejer som jag fått hem några dagar innan. De var perfekt skrynkliga och blev helt perfekt till mina paket.

 • Jag brukar använda tidningspapper, servietter eller gamla inredningsmagasin när jag glömt papper. Gillar den lilla gröna kvisten till allt neutralt.

 • Kaffehörnan skriver:

  Värsta grymmaste kreativa tjejen. Är de coolt papper. Vilken bra grej snyggt är de med.

 • CAISA K. skriver:

  Genialiskt, simpelt och supersnyggt!
  Gillar!

 • Ja bakplåtspapper, tårtpapper, tygbitar m.m. är super att använda till fina paket. Har själv jobbat mycket med paket, då jag haft Inredningsbutik. Ryktet spred sig om våra paket så att vi fick ha föredrag och workshop på Formex i ämnet. Så kul att få skapa och vara kreativ:)
  Njut i advent
  Carolina

 • Frida skriver:

  Det där är riktigt snyggt! 🙂
  Vill du vara med på min tävling?
  Klicka bara på länken så kommer du direkt till tävlingen.
  Du kan vara med och tävla om 200 kronor på valfri internetshop!

 • Snyggt! Bra tips 🙂

 • Jenny skriver:

  Washitejp…
  Nuhar jag köpt hem många olika sorter från olika leverantörer men jag tycker den ALLTID släpper oavsett vad jag tejpar på, papper, väggar kakel, är det så?
  Enda gången den håller är när jag tejpar runt värmeljus á la Frida. Och på hyllkanter. Annars släpper den ofelbart. Vad gör jag för fel?

 • Scottish Moments skriver:

  Brunt papper är snyggast. Hälsningar från ett skottland där dimomorna just börjat lätta över bergen.

 • Fint! Jag brukar köra samma idé fast med golvpapp!

 • Gabriella skriver:

  Så fiffigt ju med bakplåtspapper! Fint det blev:)

 • Linda skriver:

  Snyggt!

 • Anonym skriver:

  så snyggt att slå in med sådant

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.