Annons

Happy Holidays!

Mellandagarna gör skäl för sitt namn i år. Jag skrotar mest runt i pyjamas, äter pepparkakor och njuter av att den lediga tiden går sådär extra långsamt som den bara kan göra mellan två storhelger som jul och nyår. Jag fick en trave böcker av svärmor i julklapp och har redan klämt två. Ja. Det gäller ju att passa på medan man har barnvakt av släkt och vänner. Nu ska jag ta en bloggrunda och kolla om det hänt tillräckligt mycket i veckan för att jag ska kunna bjuda på årets sista söndagssvep. God fortsättning så länge!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ja det har verkligen varit stiltje i bloggvärlden förutom
  hos de mest pretentiösa. Härligt att man kan koppla av
  lite grann och njuta av ledighet också.
  God Fortsättning fina Frida!
  Kram Anette

 • tinajo skriver:

  Det är så himla skönt, jag har såsat runt i mjukisbyxor i flera dagar. Gott Nytt År i förskott! 🙂

 • Ja heja mellandagarna! 🙂 God fortsättning till dig!

 • Böcker är det bästa att försvinna in i. Låter som om du har det härligt. God fortsättning!

 • Johanna Hulander skriver:

  Gott nytt år Frida! Bästa hälsningar Johanna, Joel home.

 • ida hedqvist skriver:

  Fin bild! <3

 • Lisbeth Brengesjö skriver:

  Gott nytt år önskar jag dig Frida!/ Lisbeth

 • Martin skriver:

  Viktigt meddelande till allmänheten: vi firar julafton en gång till. Idag. Det är liksom lika bra att köra på när man upptäcker att det finns klappar kvar att upptäcka och öppna. Jag har idag upptäckt följande:
  1. Jag är med i din länklista. Det är så stort för mig så att jag måste använda hotbrevsknappen för att visa min tacksamhet TACK!
  2. jAG HI…trycker av den. Jag hittar en bild på NK hos dig. Jag är omedvetet på spåret, dock ett sidospår;-)
  3. Du skriver om att glas är 2014. Oj vad jag hoppas att det stämmer. Har en ishink upcoming på bloggen. I glas såklart.
  Största julaftonskramen!
  /m

 • Johanna Garcia skriver:

  God fortsättning och snart Gott Nytt År också!! Hoppas ni alla mår bra o önskar er allt det bästa för det nya året. Kram!

 • Aniika skriver:

  Pyjamasparty här också. Njuter i fulla drag! Gott nytt!

 • Silverpil skriver:

  GOTT NYTT ÅR önskar jag dig! jag har äntligen tagit steget på silverpil.se kika in min inspiration till nyårsdukningar och säg vad du tycker STOR kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.