Annons

Grannt under granen

Jag ska inte tråka ut er med bilder på vår julgran, för när det kommer till julen går jag faktiskt mer på trygghet och tradition än trender – så granen bjuder inte på så mycket inspiration eller nytänk därav. Röda kulor (matta, blanka och glittriga i olika storlekar) och spritsade pepparkakshjärtan. Inget konstigare än så. Men en sak vill jag gärna visa. Och det är vår nya julgransmatta som jag fått av min kompis Sofia. Tack snälla! Jag älskar den vintervita färgen, de diskreta broderierna och den tjocka flätan!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Proforma - Irene skriver:

  Så fin… och särskilt med flätan, kul detalj!
  God jul på dig!

 • Superfin och annorlunda precis som man vill ha den!!! Jag har letat efter en fin julgransmatta… men hittade inget som jag ville ha, så det blev ett fårskinn som hamnade under granen i år. God Jul och Gott Nytt År

 • Den är himla fin. Jag har några vantar från dem som är vintervackra och värmande. Allt gott i juletid, Frida!

 • Ååh vilken fin, den kommer du säkert att kunna ha under många år!
  ★ ★ ★
  Just nu har du chansen att vinna ett presentkort på 500 kr hos Zalando. Besök Bloggradar.se för att tävla!

 • Anna-Maria skriver:

  Vad mjuk och skön den såg ut att vara! Jag tycker det är jättesvårt att hitta snygga mattor i rätt storlek. Har en grå nu, i filt men din ser betydligt bättre ut!

 • Vackert!
  ♥ Ha en skön helg! God Jul önskar Nilla. ♥

 • Anna K skriver:

  Och det är det faktiskt som gäller med Jul- när man ser det viktigaste och uppskata det man får från andra- inte bara det materiela…utan det någon ger dig från hjärtan- då ska man alltit tycka bäst om det…
  Happy Merry Christmas to you all- whatever "happy" means to you…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.