Annons

Gott nytt år!

Eftersom jag är lite allergisk mot självförhärligande årskrönikor där man staplar prestationer på rad så nöjer jag mig med att konstatera att 2013 har varit ännu ett häftigt år fyllt av nya upplevelser, uppdrag och utmaningar. Ikväll kommer jag framförallt att skåla för Max. För att vi fick en frisk och glad liten bebis som gett begreppet kärlek en ny dimension i mitt liv. Men ur ett mer bloggmässigt perspektiv så höjer jag glaset för många och modiga beslut, för att jag äntligen tog tag i min fotografering under 2013 (och lärde mig hur kameran fungerar) och inte minst för att jag hittade en ny samarbetspartner, kollega och vän. På BB! Ja, det är sant. Jag ska berätta mer om det senare. Mitt nyårslöfte inför 2014 då? Att skriva. Om 2013 gick i fotograferandets tecken så ska tangentbordet få jobba desto mer under nästkommande 12 månader. Jag vet inte om det kommer märkas så mycket här, men jag saknar verkligen reflekterandet och tänkandet och verkshöjden i mina texter som jag hade innan jag började blogga. Allt blir så kort och käckt i det här formatet. Så ja, jag får nog vädra mig verbalt någon annanstans. Men skrivandet vill jag hitta hem till igen, under 2014. Och så tänker jag sluta vara så himla duktig hela tiden och börja leva lite mer. Jomen faktiskt. Helt ärligt och uppriktigt. Jag kommer sätta livskvalité och njutning framför alles under 2014. Och det önskar jag dig med. Skål och gott nytt år! Vi ses på andra sidan tolvslaget.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Rebecca skriver:

  Du är så bra! Gott nytt 2014! ?

 • Anna skriver:

  Gott nytt år Frida 🙂

 • Spännande år framför dig med andra ord. Gott Nytt År och snart… skål för nya möjligheter år 2014 🙂

 • Benita skriver:

  Gott nytt år, Frida!

 • Ja bra med kameran är du, jättesnygg bild! Ha en fin nyårsafton!

 • Susanna skriver:

  Gott nytt år! Tack för grym blogg!

 • Livskvalité och njutning; låter bra det!
  Gott Nytt År till dig också!
  Kram Lena

 • Annika skriver:

  Det låter toppen, Frida! Jag hoppas få läsa dina reflekterande texter när de publiceras! Önskar dig och din familj ett riktigt fint och gott nytt år! Kram!

 • Skål fina flitiga Frida!
  Livsnjuteri är en konst i sig och härligt när man lärt
  sig 🙂
  Gott Slut & Gott Nytt 2014
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • melissa skriver:

  snygg bild

 • Anna skriver:

  Ja skål o Gott Nytt år då. Hoppas på ett bra nästa år också.

 • Finare bild får man leta efter! Och du är nog den enda bloggaren som inte gör en årsresumé haha 😀

 • Sarah skriver:

  Gott nytt år Frida!

 • Anna skriver:

  Gott nytt år till dig! Helt rätt att försöka sluta vara så himlars duktig. Tror många tjejer mår bra över att läsa om det i dessa tider när så många tjejer bränner ut sig. Kram

 • Emma Kitti skriver:

  Allt du säger låter klokt, tycker jag. Speciellt mycket gillar jag det där om att vara duktig hela tiden. Det tycker jag att många av oss kvinnor ska sluta med.

 • Marie skriver:

  Gott nytt år! 🙂
  Vill passa på att tacka för ett jättetrevligt år med trendenser 🙂 ser fram emot ännu ett nytt 🙂

 • Anonym skriver:

  Gott nytt år!

 • Maria skriver:

  Heja dig! Vad roligt det låter och framförallt i intressant! Jag har följt dig sedan dina dagar i norr och med skrivandet i fokus blir det mer intressant framöver. Lycka till!

 • Maria skriver:

  Heja dig! Vad roligt det låter och framförallt i intressant! Jag har följt dig sedan dina dagar i norr och med skrivandet i fokus blir det mer intressant framöver. Lycka till!

 • Emma F skriver:

  Vilket bra nyårslöfte tycker jag. Önskar dig det finaste året någonsin!
  /Emma

 • Hannarty skriver:

  Gott nytt år och tack för alla fina och inspirerande blogginlägg under året!

 • Sofie skriver:

  Gott nytt år Frida! Du är så duktig, proffsig och bra på alla sätt. Dessutom kommer det ofta mycket klokheter från ditt håll – jag skall också försöka njuta mer av livets goda i år.

 • Johanna Garcia skriver:

  Väl skrivet, Frida!! Du är på god väg 😉 Allt det bästa, you hard working woman! Att lära oss att njuta o bara andas in av allt det goda som finns behöver vi nog alla.. Därmed finner vi det bästa i oss själva som leder oss på en bättre väg. Tack för en underbar blogg o det du gjort! Är så glad att jag hittade hit för ca två år sedan. Gott Nytt!

 • Aniika skriver:

  Du är klok du Frida. All lycka inför det nya året!

 • Öznur skriver:

  Gott nytt år! 🙂

 • KP skriver:

  Gott nytt år på dig med, tack för en bra blogg!
  Vore skoj om du checkade mitt senaste inlägg på träningsbloggen. Maffigt sådant..

 • Sofia PR skriver:

  Låter ju fantastiskt bra!
  God fortsättning nu/Sofia

 • Karin Schnell skriver:

  Gott Nytt År till dig också! Tack för ett inspirerande bloggår och ser fram emot att din blogg tar ännu ett kliv genom ännu mer djuplodande texter. Att du är duktig på att skriva och reflektera vet jag redan! 🙂
  /Karin

 • trettiosjukvm skriver:

  Livskvalité och njutning låter ju hur bra som helst! 🙂 Hoppas du får ett härligt år Frida!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.