Annons

Drömskelistan 2013

Utan att gå in på detaljer så vill jag egentligen bara ha en enda sak i julklapp i år. Och det är att alla i min familj ska få vara friska och glada framöver. Men, eftersom sådana önskningar är lite svåra att slå in i presentpapper (och att visa på bild i ett drömkollage) så kommer här en sedvanlig (budgetbefriad) ”drömskelista” bestående av betydligt mer ytliga prylar och ting. På begäran! Årets wish list till inredningstomten. Formeln? 3xL = ljus, läsning och långlivade klassiker!

1) En ”platsbyggd” BILLY-special i vardagsrummet equals behov av presentkort på en hantverkare 2)… och till nyss nämnda hyllprojekt önskar jag mig även en klämspot eller två. Tolomeo från Artemide skulle sitta som en smäck! 3) En större kompis kompis till min lilla Gatto Piccolo från Flos 4) Ola Wihlborgs Code Basket från Asplund har legat på min önskelista i flera år. Så himla fin(a)! 5) Jag må vara en riktig motavalskärring men jag är redan trött på grått. Men också på svartvitt. Därför. Hej greige! Aristidia kan vara den finaste pläden i den färgskalan. 6) Mitt nyårslöfte är att bli bättre på matlagning och hemmafester. Kinfolk Table skulle funka som inspirationsbränsle på den resan. 7) Jag säger som Tant Johanna. Stora stenar och blingbling modell nyrik ryska. Inte jag. Små, små diamanter i öronen däremot. Jatackgärna! 8) Det här datorfodralet i ljus mocka från PAP skulle göra min jobbvår. Sneela Tomten?

Kategorier:

Kommentarer

 • Martin skriver:

  Plötsligt händer det….
  Jag blir först ut att kommentera.
  Dock från telefonen, datorn är kidnappad p g a "måste bara
  klara den här banan också pappa"
  Du säger att jag är rolig. Jag säger att du är ännu
  roligare samt stark. Riktigt jävla stark! Förebild och idol i ett!
  Älskar bokhyllan, den påminner om nån jag sett som jag
  naturligtvis inte kommer ihåg namnet på. Matiz?
  Kram!

 • Fina önskningar som faktiskt är de samma här hos mig, hälsan betyder ju faktiskt i det långa loppet ALLT, utan den blir det värdsliga inget värt. Liksom.
  Fina klappar, Gatto Piccola skulle även jag kunna tänka mig här hos mig, och på tal om lampor, har du spanat in CKR’s rottinglampor för Made in Mimbre? Finns i blogen 🙂
  Kram Anette

 • Lina skriver:

  Tack för önskeinspo!

 • Infant skriver:

  Fin önskan om att familjen ska ha det bra. 😀 Så ska det låta 🙂

 • Anna-Maria skriver:

  Fina grejer! Platsbyggd Billy? Hur då?

 • Anna skriver:

  Klickade på länken till Gatto och kom till RD, som hade ett vääääldigt bra erbjudande på den lilla Gatto. "Ord 3250 kr, nu 3249 kr". Prissänkt en HEL krona, skynda att fynda! 😉

 • Angie skriver:

  Fina saker och bra inspiration om vad man kan ge bort 🙂

 • Janne skriver:

  Fina grejer!

 • Amanda Rieem skriver:

  snyggt datorfodral!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.