Annons

Dagens kontor

Jag är fortfarande föräldraledig på deltid med vår lilla son (som fyller 7 månader imorgon!). Men, det har blivit hög tid att ta nya tag inför nästa år – så imorse bytte jag nappflaskor och barnvagnspromenader mot hårspray och smattrande kamerablixtar för en stund. På schemat stod nya porträtt- och pressbilder till olika intervjuer som dyker upp i tidningarna under början på 2014. Här är några ”behind the scenes” från dagens kontor. Stort tack till stylisten Sofia och fotografen Sara för en rolig plåtning!
Foto: mobilbilder/instagram + Sara Brodén, ImageU

Kategorier:

Kommentarer

 • Hemmakatten skriver:

  Vilken snygg outfit du har! Gillar de svarta byxorna och den benvita toppen skarpt! Inköpsställen? 🙂

 • smäm skriver:

  Vilken spännande och rolig dag det låter som. Du är så snygg också 🙂 Fina bilder.

 • Catarina skriver:

  Wow! Kommer nog bli riktigt fint, älskar bilden när du sitter på stolen, det lyser om dig! Ha en bra onsdag! Kram

 • Anna-Maria skriver:

  Tjusiga bilder! Vad händer under 2014 tro? Jag har beslutat (efter många år då det alltid krockat med annat!)att ta mig till Formex i januari. Några tips?

 • Viktoria skriver:

  Kanonfina bilder! Du är otroligt vacker!!

 • Katarina skriver:

  Frida, jag har förstått att du, som jag, är kort i rocken (ca157cm) Jag tycker det är hemskt svårt att hitta skor med klack i små storlekar (som de du har på bilden) har du nåt knep eller har du tur och passar i vanliga 36or? För min del är 35or lite för obekväma och svåra att hitta ch 36or alldeles för stora och glappar i hälen..

 • Anonym skriver:

  Frida, jag har förstått att du, som jag, är kort i rocken (ca157cm) Jag tycker det är hemskt svårt att hitta skor med klack i små storlekar (som de du har på bilden) har du nåt knep eller har du tur och passar i vanliga 36or? För min del är 35or lite för obekväma och svåra att hitta ch 36or alldeles för stora och glappar i hälen..

 • Katarina skriver:

  Frida, jag har förstått att du, som jag, är kort i rocken (ca157cm) Jag tycker det är hemskt svårt att hitta skor med klack i små storlekar (som de du har på bilden) har du nåt knep eller har du tur och passar i vanliga 36or? För min del är 35or lite för obekväma och svåra att hitta ch 36or alldeles för stora och glappar i hälen..

 • Sarah Widman skriver:

  Super-Snyggo! 🙂
  Stor kram!

 • Fanny skriver:

  Snygg du är! 🙂 Superfina bilder!

 • Anonym skriver:

  Jag hittade din blogg i måndags och är löjligt glad över det. Hur tusan har jag kunnat missa den? hur som, jag är här för att stanna och hela kvällen igår satt jag och läste här och fick en massa inspiration för hur vi ska inreda hemma. Tack för en fantastisk inspirationskällla!
  //Madde

 • Marianne Persson skriver:

  Snygg, snyggare, snyggast? SNYGGAST 🙂

 • Marianne Persson skriver:

  Snygg, snyggare, snyggast? SNYGGASTE 🙂

 • Herre Gunnar så snygg. Kul med nya bilder!

 • Angelica J skriver:

  Kul att se dig i ngt annat än i svart! Du är självklart fin i det med, men färg gör dig bättre! 🙂

 • Johanna skriver:

  Vad kul. Har själv börjat jobba och min lilla är 8 månader. Jobbar dock bara 3 dgr/v vilket är superskönt/Johanna

 • Åh vad snygg du är!!!

 • Linda skriver:

  Fina bilder! 🙂

 • SMASHING! 10 points för utstrålningen !
  Kram Anette

 • Sofia PR skriver:

  Du på stolen, vilken omslagsbild!! Fin:)

 • Vilka fina bilder. Det ska bli kul att se vad du hittar på framöver.

 • Jenny skriver:

  Girl you look smashing! Shit så fin du är!
  Toppform och med härlig utstrålning. Ska bli spännande att se vad som händer 2014!

 • Jenny skriver:

  Hej
  Måste fråga, har letat på bloggen men hittar inget inlägg så jag hoppas du kan ge svar. Var kommer din klocka ifrån du har på nedersta bilden? Vilken modell? Fyller snart jämnt o tänkte önska mig en klassisk klocka och såg din på avstånd. Tycker om den!
  Tack //Jenny

 • Trendenser skriver:

  Den kommer från Georg Jensen. Design Henning Koppel!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.