Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 44

Jag tycker det verkar som höstlovet tagit ut sin rätt i bloggosfären den här veckan. Eller så var det Simone som blåste inspirationen puts väck. Lite färre uppdateringar och aha-upplevelser har det allt varit. Vilsamt, men inte helt stiltje. Här är en summering av de senaste dagarnas nätsnackisar och nyheter!
Danska Playtype som gjort de kända typsnitts-planscherna har nu lanserat en ny serie bokstäver modell faux marble. Finns bl a på Artilleriet.se som precis tagit in dem i sortimentet!
Jag får många frågor om var man hittar fina långhåriga fårskinn. Nya webbshopen Anasanga har flera, i olika färger, och en hel massa andra snygga saker som man inte hittar överallt. Kolla in!
Keramikern Åsa Lindström med sina karaktäristiska muggar har nog fått en och annan designturist att leta sig till Gotland. Men nu behöver man inte åka till öjn för att shoppa hennes grejor. Hon har tydligen öppnat ny butik på Tjärhovsgatan/ Söder i Stockholm. Tipstack till Annixen!
Jag vet. Jag tjatar mycket om modebilder som inspirerar även på inredningsfronten. Men det hjälps inte. Jag måste visa ännu ett exempel. Emerson Fry! Klicka runt i deras webbshop så fattar ni vad jag menar.
Menu lanserar nyheter på löpande band och jag måste erkänna att jag har höjt på ögonbrynen både en och två gånger i höst. Från att ha varit ett rätt sömnigt varumärke (mest förknippat med tja… oljelampor?) känns det plötsligt väldigt vaket. Ombloggade spegeln. Jatack!
Visst är det lite lustigt att man ska behöva ta omvägen via en spansk blogg, till en kanadensisk, för att hitta till en mexitegelvilla i Ronneby, till salu via HusmanHagberg? Men så blev det. Låt oss avrunda veckan med 200 kvm i Blekinge, väl värda att uppmärksammas. Ha en fin start på nya veckan!

Kommentarer

 • STILITIDEN skriver:

  Ja, det har verkligen varit stiltje i veckan. Kanske bra för inspirationen att den vilar ibland trots allt. Men fina nyheter du letat upp. Åsa Lindströms koppar är underbara, vill ha massor:) Men nu sätter det nog lite mer fart i veckan som kommer…Ha en fin vecka!

 • Felicia Marthe skriver:

  Neonskylten.. Vad snygg!

 • Nayomi skriver:

  den där fluffiga stolen vill ju jag ha ;D

 • Lina skriver:

  Älskar modebilderna!

 • Ulla-Britt skriver:

  Alltid lika roligt att se om jag hunnit hitta dina snackisar också,även om jag inte har ngn blogg, så läser jag många.
  Vill tipsa om billiga långhåriga fårskinn på Cheapysheap.Utmärkt service ger de också!

 • Emma skriver:

  ÄLSKAR dina sådana här inlägg!

 • Anasanga kan rekommenderas! Jag köpte ett par fårskinn därifrån i förra veckan… kanonbra service, och lite annat smått och gott som slank ner i webkorgen samtidigt 🙂 Bra veckosvep som vanligt! Ha det gott!

 • Emma skriver:

  Den där spegeln är verkligen så snygg! 🙂

 • Sarah skriver:

  Någon som vet vart man kan köpa spegeln?

 • Monnah skriver:

  Ronneby är väldigt trevligt över huvud taget. 🙂

 • Hans skriver:

  kul att komma till bloggar som din

 • Jättefint inlägg! Och den där bilden från Emerson Fry är ju bara så snygg! Ha en fin vecka.

 • Silje skriver:

  Det speglet är ju fantastisk! Me like! 😀 (älskar retro!)

 • Linnea skriver:

  Hej Frida! Du har ju himla snygg stil och även om din blogg handlar om inredning så skulle jag vilja ställa en rådfråga som handlar om förlovningsringar. Hur tänkte du? Guld, vitt guld, silver, platina…? Själv har jag lite svårt att bestämma mig då jag inte gillar att blanda guld och silver, men vill kunna variera övriga smycken från dag till dag vad gäller guld och silver… Som sagt, inte riktigt Trendensers ämne, men skulle ändå vara nyfiken då du tidigare skrivit lite om ditt bröllop och så och i allmänhet är väldigt stilsäker, tycker jag! Om du har något tips på något ställe/märke som har lite "roligare"/personligare/unikare design än de vanliga guldsmedsbutikerna så vore det toppen också! Tack på förhand! /Linnea

 • Replika skriver:

  Snyggt fårskinn

 • Jag brukar inte tigga röster och så, men jag skulle bli sååå himla glad om du ville rösta på mitt bidrag i denna tävlingen. Mitt bidrag är bilden med macaronsen, VECKA 4 🙂 Jag älskar dig livet ut om du gör det 😉
  https://www.tv4.se/hela-sverige-bakar/artiklar/vem-r%C3%B6star-du-p%C3%A5-i-v%C3%A5r-stora-baklycket%C3%A4vling-527a1592c45948ed76000025

 • Johanna skriver:

  Älskar skorna på bilden från Emerson Fry! Vet du var man kan få tag i dem?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.