Annons

Trendenser iPad magasin nr 17

Lagom inför helgen finns nu ett sprillans nytt nummer av Trendensers iPad-magasin att ladda hem från AppStore. Den här gången får vi hälsa på hos norska bloggaren Elisabeth Heier, som nyligen flyttat till hus. Jag ger er också en real or replica på Mooois klassiska Random light, mina bästa budgettips, en ny ”get the look samt ”hot or not”, tips på snygga kuddkombinationer och en doftljusspecial!
 
Och på tal om doftljus får ni inte missa det här fina DIY-tipset som Annixen hjälpt mig fota till detta nummers inspirationsdel. Låt de urbrunna doftljuskopparna få en fin funktion. Som förvaringsburk till sminkpenslar, till exempel. Det och fler smarta tips hittar du i tidningen som du kan ladda hem här.
Foto: skärmdumpar från iTunes / Trendensers iPad-magasin

Kategorier:

Kommentarer

 • Cecilia skriver:

  Hej hej!
  Har följt dig sedan husmustiden och tycker din blogg är suverän:). Tycker dock det är dumt att det inte på ngt sätt går att läsa din tidning om man inte har en I-pad. Vet att flera har komenterat detta innan, men ville ändå bara nämna det.
  Många utav de sakerna som du annars kanske hade bloggat om skriver du istället om i tidningen, vilket är förståeligt men känns som att man missar himla mycket helt plötsligt.
  Inte kul alls:(
  Finns det inget sätt att lösa på?
  Ha en fin helg!

 • Lina skriver:

  Varför finns inte tidningen för iPhone? Hade ju varit klockrent (säkert fler som har smartphones än läsplattor).

 • A. skriver:

  Tack för tips! Ska ladda hem ikväll!

 • Therese skriver:

  Är det bara jag som inte hittar nr 17 i tidningskiosken? Tycker det är så krångligt att ladda hem de nya utgåvorna varje gång… Men kanske är det okunskap 🙂

 • Tine skriver:

  Jeg har samme problem som Therese?

 • Här är en till som inte lyckats ladda hem… har säkert klickat på köp fem gånger men inte kommit vidare. Fungerar inte denna gång… Får prova igen i morgon.

 • Oj vad fin din sida har blivit. Superb! Kramar
  http://Www.saramalinjosefine.se kika gärna in på min blogg. Halvvägs genom en kandidatexamen i kriminologi. Fokuserar även på träning och hälsa!

 • Henriettae skriver:

  Jag hittar inte heller nummer 17 i appen. :/

 • Jonna skriver:

  jag har ett annat problem med magasinet, jag ser att det finns att köpa i tidningskiosken, men inte för nedladdning under min prenumeration som det annars brukar göra. får vi som prenumererar vänta lite extra på att läsa (brukar väl vara tvärtom) eller är det nåt som buggar?

 • Anna skriver:

  Vore kul med mer information om detta.

 • Anonym skriver:

  Måste genast laddas ner!

 • Sofie Bergman skriver:

  Hej, nu blev det väldigt krångligt, skulle ladda ner nummer 17 men det lyckades inte trots flera försök och tryckte samtidigt bort alla mina betalda tidningar som jag inte öppnat. Vad hände?…

 • Frida skriver:

  Till er som har problem med appen. Har ni uppdaterat den? Om inte testa att ta bort den och ladda hem den igen så att ni får den senaste versionen.
  Ni hittar alla gamla nummer som ni laddat hem till era iPads i Library. Om tidningarna försvunnit finns det en liten knapp som heter "missing issues" som ni kan klicka på för att återställa gamla nummer. Krånglar det fortfarande efter det? Maila mig ska jag skicka det vidare till Bonniers support!

 • Jojo skriver:

  Har betalat för 3 månader flera gånger känns de som men inte fått 3 tidningar…. Hittar inte heller nummer 17…. Vad är det som kan vara fel?

 • Mia skriver:

  Funkar inte för mej heller, har pren. Har tagit bort och laddat ner appen igen, har gjort restore, inget hjälper, utgåvan syns bara om jag klickar på länken här i bloggen, men när man trycker öppna så hamnar jag bara i affären tyvärr.

  • Trendenser skriver:

   Har du klickat på tidningskiosken i din iPad? Det är där numret hamnar. Klicka sedan på Library så ska du hitta alla utgåvor som hör till din prenumeration. Funkar det inte då, maila mig så försöker vi lösa det!

 • Sandra skriver:

  Funkar inre för mig heller, nya tips på hur man ska göra tack!! Min prenumeration gäller till januari så nr 17 bör ligga där…

 • Anonym skriver:

  Synd att det bara fungerar till apple?

 • Emma skriver:

  Hej! Jag gjorde så som du skrev, tog bort appendix laddade ner den igen och tryckte på restore. Endast tre tidningar kom upp!!:( och s å står det att no missing issues to restore! Fattar inte!! Jag hade ju flera tidningar! Verkar som jag måste etala för de gamla numren igen!! 🙁 så himla tråkigt o vad besviken jag blir.. Nr 17 verkar inte finnas.. Skulle inte ha tagit bort appendix och gjort såhär… 🙁

 • Frida skriver:

  Emma: Oroa dig inte, de kommer tillbaka. Maila mig så ska jag skicka det vidare till Bonnier så grejar de detta åt dig på måndag!

 • Anna skriver:

  Är det någon som fått det att funka? Jag lyckas inte hitta nr 17 heller. Har testat trycka Missing issues? och Restore men inget förändras. Vågar inte trycka bort hela Trendenser magazine från tidningskiosken för då står det att all tidigare data kommer försvinna?!? Så typiskt! Såg verkligen fram emot att läsa den. Finns det någon lösning?

 • Johan skriver:

  Uppenbarligen är det problem med appen. Inga tidningar finns under Store.

 • Therese skriver:

  Jag har också problem med appen. Får vänta och hoppas det löser sig snart!

 • Linda skriver:

  Exakt samma problem här. Jag väntade och tänkte att den har väl inte släppts än då, men den har fortfarande inte kommit.

 • Linda skriver:

  Och nu hittade jag den i "store" för 15 kr. Jag råkade köpa den, trots att jag egentligen prenumererar på 3 nr i taget. Hu blev det här, nu, tro? Är tacksam om ni kollar över varför tidningen inte levererades som förut, inuti appen, och hur man ska göra. Annars är det ju dumt att prenumerera … Vilket jag vill göra, gillar verkligen tidningen och smidigheten annars.

 • Sandra skriver:

  Hej igen,
  Har nu fått upp nr 17 men måste då betala för den, trota att jag har pren till januari. Dvs samma problem somLinda ovan. Tacksam för svar!! Har även svarat på email som jag fick av er.

 • Sofie Bergman skriver:

  Hej Frida, Jag har gjort som du skrev flera gånger men det löser inte problemet med tidningen. Det står att jag måste köpa alla tidningarna igen som jag inte laddat ner och även nummer 17. Jag har prenumeration tills december. Kan ni skicka en länk på nummer 17 eller någon annan lösningen. Hälsningen Sofie

 • Therese skriver:

  Samma problem fortfarande men kan precis som de andra skrivit ovan se nr nu. Dock kostar det 15 kr. Min prenumeration sträcker sig till 2014.

 • Frida skriver:

  Bonnier har lovat att kika på detta igen imogonbitti. Det är något som krånglar med appen + appstore men de försöker lösa problemet ASAP!
  Jag är verkligen jätteledsen att tekniken strular men det här ligger utanför min kontroll. Jag håller tummarna att problemet löser sig så snart det bara går!

 • Niclas Blixt Madison skriver:

  Vi har märkt att några användare har haft problem att ladda ned det senaste numret och har därför valt att släppa numret gratis. Se till att du har den senaste versionen av appen och ladda sedan ned nya numret av Trendenser.
  //Boom Publishing

 • Trendenser skriver:

  Hej, ni ska absolut inte behöva vänta längre än någon annan. Det låter som något krånglar med appen. Bonnier kollar på vad det kan vara. Håller tummarna att det löser sig under helgen!

 • Trendenser skriver:

  Har du kollat i Library/biblioteket? Klicka på Missing Issues så ska den ladda om de nummer du betalat för. Om det inte funkar, maila mig så ska jag be Bonnier kika på det!

 • Trendenser skriver:

  Det låter som om det är något krångel med din app. Har du stängt av push-notiserna kanske? Kolla inställningarna på din iPad. Den ska annars påminna dig varje gång det kommit ett nytt nummer (vilket det gör en gång per månad).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.