Annons

Mitt senaste köp

Jag trodde att jag hade sett mig proppmätt på vimplar. Inte minst i barnrum. Men det var bara tills jag sprang på dessa från Numero 74. Alldeles ljuvliga små tyglappar på tråd i dova, mönstrade och enfärgade kombinationer, med små mässingsbjällror längst ut. Jag köpte mina hos Mokkasin (nej, ingen bloggmuta) till det facila priset av 149 kronor stycket. Dagens nätshoppingtips till barnrummet!
Foto: Frida Ramstedt, trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag har likadana – i mitt arbetsrum. Så de passar för såväl små som stora tycker jag. Fina är de!

 • Här hemma hänger de också i barnrummet. Boo älskar bjällrorna, och att ha dem i munnen! Så numera på hög höjd 🙂

 • De är jättefina! Så vacker färgskala och så de små söta bjällrorna!

 • Anonym skriver:

  Gud vad fina bilder!

 • Emma F skriver:

  Jag har suktat efter dem i webbshoppen men din fina bild fick mig att bli ännu mer sugen på ett stycke vimplar till barnrummet. Tack!

 • Sandra skriver:

  Ja, vad 17. Jag hade tänkt sy egna till mitt bröllop men nu går jag nog in på Mokkasin och beställer istället, som jag tänkte från början! 🙂

 • lejnox skriver:

  Och hos oss hänger just de där i vardagsrums-fönstret. I barnrummet har jag vimplarna från Lagerhaus som räcker runt hela rummet för den är så lång!

 • Hannah skriver:

  Hej! Säljer av en massa saker efter min garderobsrensning, allt från skor, smycken och kläder. Allt är i fint skick då det mesta är oanvänt/använt några få timmar en dag. Kika gärna in och fynda något! 🙂 https://miniwini.blogg.se/

 • Frida skriver:

  Hej!
  Titta gärna in på vår nystartade blogg Blöjor och bus vettja och se hur vår lilla familj har det i vardagen 🙂 https://blojorochbus.blogg.se

 • Lina skriver:

  Vimplar alltså. Det måste jag ha helst i varje rum. I alla fall i barnens. Och dessa är ju bara för fina. När jag fick hem en julklappsbeställning från Mokkasin häromdagen låg några washirullar i en liten brun vimpelpåse med band runt. Så fint så jag nästan smällde av. Tror jag måste lägga en ny beställning snart. Dessa vimplar kommer göra sig så bra i våra nya barnrum. Jag bara känner det på mig. Kram till dig! Och hurra för din fotoskola på Instagram och alla roliga tävlinfgar du har.

 • Aniika skriver:

  Åh, ljuvliga!

 • Emelie skriver:

  Dom var verkligen sköra och vackra. Förstår att du inte kände dig riktigt mätt än:)

 • Lena skriver:

  Vad gulligt med bjällror på vimplarna! Själva syr vi vimplar som barnvagnsmobiler, vilket folk verkar gilla:) (De matchar våra lapptäcken…)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.