Annons

Mitt senaste köp

Jag trodde att jag hade sett mig proppmätt på vimplar. Inte minst i barnrum. Men det var bara tills jag sprang på dessa från Numero 74. Alldeles ljuvliga små tyglappar på tråd i dova, mönstrade och enfärgade kombinationer, med små mässingsbjällror längst ut. Jag köpte mina hos Mokkasin (nej, ingen bloggmuta) till det facila priset av 149 kronor stycket. Dagens nätshoppingtips till barnrummet!
Foto: Frida Ramstedt, trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag har likadana – i mitt arbetsrum. Så de passar för såväl små som stora tycker jag. Fina är de!

 • Här hemma hänger de också i barnrummet. Boo älskar bjällrorna, och att ha dem i munnen! Så numera på hög höjd 🙂

 • De är jättefina! Så vacker färgskala och så de små söta bjällrorna!

 • Anonym skriver:

  Gud vad fina bilder!

 • Emma F skriver:

  Jag har suktat efter dem i webbshoppen men din fina bild fick mig att bli ännu mer sugen på ett stycke vimplar till barnrummet. Tack!

 • Sandra skriver:

  Ja, vad 17. Jag hade tänkt sy egna till mitt bröllop men nu går jag nog in på Mokkasin och beställer istället, som jag tänkte från början! 🙂

 • lejnox skriver:

  Och hos oss hänger just de där i vardagsrums-fönstret. I barnrummet har jag vimplarna från Lagerhaus som räcker runt hela rummet för den är så lång!

 • Hannah skriver:

  Hej! Säljer av en massa saker efter min garderobsrensning, allt från skor, smycken och kläder. Allt är i fint skick då det mesta är oanvänt/använt några få timmar en dag. Kika gärna in och fynda något! 🙂 http://miniwini.blogg.se/

 • Frida skriver:

  Hej!
  Titta gärna in på vår nystartade blogg Blöjor och bus vettja och se hur vår lilla familj har det i vardagen 🙂 http://blojorochbus.blogg.se

 • Lina skriver:

  Vimplar alltså. Det måste jag ha helst i varje rum. I alla fall i barnens. Och dessa är ju bara för fina. När jag fick hem en julklappsbeställning från Mokkasin häromdagen låg några washirullar i en liten brun vimpelpåse med band runt. Så fint så jag nästan smällde av. Tror jag måste lägga en ny beställning snart. Dessa vimplar kommer göra sig så bra i våra nya barnrum. Jag bara känner det på mig. Kram till dig! Och hurra för din fotoskola på Instagram och alla roliga tävlinfgar du har.

 • Aniika skriver:

  Åh, ljuvliga!

 • Emelie skriver:

  Dom var verkligen sköra och vackra. Förstår att du inte kände dig riktigt mätt än:)

 • Lena skriver:

  Vad gulligt med bjällror på vimplarna! Själva syr vi vimplar som barnvagnsmobiler, vilket folk verkar gilla:) (De matchar våra lapptäcken…)

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *