Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 40

Då var det söndag igen och dags att knyta ihop vecka 40. De gångna dagarna har bland annat bjudit på nya varumärken och webbshopar, kreativa kommunikationskanaler och konst i kubik! Här kommer en summering av ombloggade snackisar och nätnyheter på temat inredning och design!
Alexander Lervik har lanserat ett nytt varumärke. Hans Tingest såg dagens ljus i torsdags och ovan har ni en av pressbilderna. Mycket svart, lackat och läderdetaljer. Mer produktinfo hittar du här!
Granit har ÄNTLIGEN öppnat sin webbshop. Något som älskas av bloggarna runtom i landet. Nu kan man ju med andra ord handla oavsett var i Sverige man än bor. Hurra, hurra!
Zetas trädgård har också startat nätbutik! Vilket fått välförtjänt uppmärksamhet. Själv är jag omåttligt förtjust i de små glasvaserna för 29 kronor stycket. Supersöta!
Popup-restaurangen DILL som gäckat trendmedvetna Stockholmare i höst avslöjade i veckan vem som legat bakom initiativet. Kasta bara om bokstäverna. Lidl! Intressant sätt att väcka debatt om lågprismat!
Och på tal om prisvärt… I helgen gick Affordable Art Fair av stapeln i Stockholm. Missade du mässsan? Trösta dig med deras sajt som bl a tipsar om hur du kickstartar en konstsamling. Mest ombloggade interiörerna då? JM’s Kajen 4 som Pella Hedeby har stylat! Hon kan banne mig få en fyrkant att kännas ombonad. Bra där! Ta vara på det sista av helgen nu, så ses vi igen nästa vecka.

Kommentarer

 • Vad kul att Granit har öppnat sin webbshop, de har så mycket snygga grejer!

 • Alltid med de bästa nyheterna, fint serverat!
  Mat, dvs kroppens bränsle är det sista vi människor ska spara in på anser jag. Att välja bra och naturliga födoämnen utan tillsatser osv, gärna närproducerat är att föredra, så att handla på Lidl och liknande lågpriskedjor går bort helt för min del.
  Samma sak egentligen när det gäller utspisningen på IKEA-varuhusen.
  Kram Anette

 • Sandra skriver:

  Åh, älskar dessa inlägg! 🙂 Växten på sista bilden var ju riktigt snygg

 • Linnea Bergqvist skriver:

  Älskar allt på första bilden! Å ja den lilla glasvasen för 29 kr är mycket användbar! Tror jag skall klicka hem ett par sådana!!
  Tack för fin inspiration!
  //Linnéa Bergqvist-Florist & dekoratör
  http://www.thewildrose.se

 • DILL hade jag inte hört om tidigare, kul initiativ! Och som vanligt fin summering Frida, hoppas du haft en fin helg!
  Kramkram

 • Lina skriver:

  Huuuu, dom var lite läskiga dom där bilderna på människorna, blev typ rädd haha 😉 Men då är jag ju sjukt rädd för allt också såatt….

 • Åh, härligt att granit har öppnat webbshop!

 • Emma - By Emma skriver:

  Älskar dina listor!
  Dejt snart!? Kraaam

 • Bara anna skriver:

  Oh vad jag gillar din "knyta-ihop-veckan-info"! Bra för en lantis som mig, att få lite koll.
  Kram

 • Pella skriver:

  Ååh så kul att Kajen 4 fick vara med på din lista! Superfin lägenhet! 🙂 Inredd av min kollega Marie Ramse, så jag kan tyvärr inte ta åt mig kredden för den… 😉 Kram

 • Louise skriver:

  Åh härligt inlägg! Vill ha allt!! Helt min smak och i vissa fall plånbok med 😉 Tack!

 • Lipan skriver:

  Jag blir ju galet köpsugen, tack för alla bra tips! Och en fantastisk blogg! 🙂

 • STILITIDEN skriver:

  Intressant sum-up:) Lidl:s överraskningsgrepp är jag kluven till, men har ingen bra förklaring till varför. Kanske just det att hålla något dolt. Fast snygg interiör;-) Affordable Art Fair är en urbra idé (bra tips du länkade). Borde fara Sverige runt på turné a la Antikrundan…

 • Monnah skriver:

  Allt är så beige här, så jag behöver komma in för lite svartvitt ibland. Fast sanningen är ju egentligen att hösten bjuder på så fantastiska färger, så vem vill vara inne då? 🙂

 • Mia skriver:

  Haha, Lidl är ju genialiska! Snacka om att alla vi pretton får skämmas som annars dissar "billigt". The joke’s on us.

 • Margareta skriver:

  Jag som inte är så bloggvanläsare blir alltid så glad av dina inlägg om veckan som gått! Kul att läsa vad som hänt 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.