Annons

Trendenser iPad magasin nr 16 – Eclectic Living

Nu har ännu en ny utgåva av Trendensers iPad magasin släpps i AppStore. Den här gången får vi kika lite närmare på Christian Duivenvoordens lägenhet som snurrat runt på nätet senaste tiden, han bjuder på ännu fler fina detaljbilder och berättar mer om sin inredningsstil, var han hittar all inspiration och hur öppnandet av butiken Artilleriet gick till. Här kan du ladda ner tidningen!
Dessutom får ni hänga med mig på en resa till Hjo där jag besökt jubileumsutställningen för Svenskt Tenns grundare Estrid Ericsson, DIY-proffset Mormorsglamour har hjälpt mig med ett gäng inspirerande pysselprojekt och som vanligt hittar du Best budget, Hot or not, Get the look, Styling of the month och en aktuell ”Real or replica”. Klicka här för att komma till AppStore. Hoppas du gillar’t!
Foto: skärmdump av Trendenser issue 16, samt foto Frida Ramstedt

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Hej!
  Jag kan inte komma in i tidningen (har en löpande prenumeration, men det kanske alla har) och har inte kunnat på länge. Just därför vill jag säga upp prenumerationen men kan inte det heller.
  Någon som vet vad som kan vara fel eller kan man få hjälp med uppsägning här igenom?

 • Frida skriver:

  Hej Anna
  Kan det vara så att du har uppgraderat någon programvara eller att appen hängt sig? Mitt bästa tips är att avinstallera appen både på iPaden och i iTunes och sedan ladda hem allt igen. Då brukar det starta upp när jag haft liknande problem med ex. Martha Stewarts tidning. Vill du säga upp prenumerationen gör det det i ditt iTunes-konto på datorn. Bästa hälsningar / Frida

 • A. skriver:

  Hurra! Ska genast ladda ner den när jag kommer hem ikväll!

 • Ser väldigt inspirerande ut, talande bilder som ger mersmak!
  Kram Anette

 • Sofia skriver:

  Äntligen dags för nästa nummer! Frida – du har inte funderat på att göra ett veckomagasin? 🙂
  Trevlig helg sedan när den kommer!

 • Maria Olsson skriver:

  Vilken härlig framsida på tidningen, jag skulle kunna tänka mig att flytta in där omgående – precis min smak! Jag har inte prenumererat tidigare, men nu ska jag börja!

 • Frk. Fräck skriver:

  Hej Frida!
  Jag blir så otroligt inspirerad av allting du gör, du är väldigt duktig. Jag har en fråga kring ditt iPad-magasin och det är hur lång tid tar det att göra ett nummer? Gör du det helt själv eller har du ett team som du gör det tillsammans med?
  Må väl!

 • Frida skriver:

  Inredningshjälpen: Tack!
  Sofia: Veckomagasin hinns inte riktigt med just nu när jag har en liten bebis att ta hand om, men i framtiden kanske?
  Frk Fräck: Roliga frågor, jag kanske borde skriva ett eget inlägg om det? 🙂 Jag gör det mesta av innehållet själv (text och bildproduktion samt idéarbete) och har en AD och en projektledare på Bonnier som stöd – men tar också hjälp av frilansare ibland. Har du något du tror skulle passa i tidningen så tar jag alltid emot tips och bilder på mail. Bara att du hör av dig!

 • Nedladdad och läst! Lika snyggt som vanligt! Jag tar med mig en del inspiration därifrån… tackar!

 • living by Miriam skriver:

  Så synd att jag inte har en ipad… 🙁

 • Eline skriver:

  Snygt som vanligt!

 • Korrfel? skriver:

  Rubriken till det här inlägget säger Eclectic living, rubben på förstasidan säger Electric living, jag gissar att det är det första som är korrekt? För förstasidan som den är nu, är ett lite…märkligt uttryck.

  • Trendenser skriver:

   Det är rättat i AppStore, men jag har inte bytt bild. Tog en skärmdump på tidningen innan den hade blivit korrläst därav bildens text.

 • Big sis skriver:

  Underbart ställe älskar denna butik!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.