Annons

Skön söndagsläsning

Jag vet inte hur det är hos er, men här ligger regnmolnen som ett luddigt lock över himlen. En perfekt ursäkt för att ta en slow start på söndagen. Jag passar på att läsa ikapp min bunt av oöppnade inredningstidningar. Bland annat tyska Couch Magazine och Elle Decoration UK som jag sålt flera foton till de senaste månaderna. Tro mig. Det är en högst overklig, men också fantastisk känsla, att få se sina bilder tryckta på helsidor i internationella magasin. Det är lite nypa-sig-i-armen-varning på den.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Gratulerar, välförtjänt!

 • tinajo skriver:

  Måste ju kännas fantastiskt, jag hoppas du sparar sådant så din familj kan bläddra igenom det om 30 år! 🙂

 • Elin skriver:

  Grattis! Vad använder du för kamera?

 • Grattis! så går det när man är duktig.
  HöstkraMar

 • Kul Frida, det känns dock som dina bilder väl platsar där:)
  Ha en fortsatt fin söndag,
  Kramkram!

 • Stiliga hem skriver:

  Grattis Frida till bildförsäljningen. Det är dig väl unnat. Önskar dig en fortsatt skön söndag

 • Grattis! Jag har sett några av dina bilder i Elle Decorate UK. Tyckte att det kändes bekanta på nått sett o sen när jag tittade närnare så jo visst då var de ju signerade Frida Ramstedt 🙂 Jättekul! Kram Emelie

 • Tänk att en macka med ost kan se så god ut!

 • Marianne Persson skriver:

  JätteGRATTIS duktigaste Frida, kramis MP

 • Johanna Garcia skriver:

  Åh! Heja heja, Frida!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.