Annons

Gårdagens kontor

Egentligen gillar jag inte när bloggare håller på och teasar om hemlighetsfulla projekt hit och dit. Varför snacka förrän det levererats något, om ni förstår vad jag menar? Men ibland behöver man ju faktiskt förklara sig. Och berätta varför man hamnat i radioskugga och inläggen kommer lite glesare än vanligt. Så nu gör jag just det. Säger A men inte B och berättar att jag är ute på äventyr och spelar in hemliga TV-projekt och föreläser på annan ort den här veckan, inemellan mamma-baby-gympa-pass och långdragna nattningar med min fyramånadersboss. Totalt tre resor förbi Stockholm kommer det att bli innan jag lägger huvudet på kudden på söndag. Lite slitigt, men framförallt oerhört kul. Jag är så himla glad och tacksam för att jag får jobba med det jag gör och att jag har personer i mitt liv som ställer upp och hjälper till och peppar på – för att allt ska funka. Nedan en ögonblicksbild från gårdagens kontor. 
Foto: mobilbild från min iPhone

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna G skriver:

  Ååh tänkte precis på min tid hos dig o hur härlig o lärorik den var!! Blev lite extra varm inombords. Alltid lika härligt att se att ditt jobb alltid går framåt, duktiga du!! KRAM o lycka till!

 • Lotta C skriver:

  Ok. Ropar Stefan Nilsson så kommer du.
  Men din bebis då? Livet går inte i repris Frida även om du har personer som stöttar dig.
  Jag var nyfiken på hur du skulle hantera mammalivet. Nu vet jag. Tänk på att du är en förebild för många……

 • A LOST PLACE skriver:

  Ibland får man vara lite hemlighetsfull kan jag tycka! Ska bli spännande att se resultatet! 😉

 • Hanna skriver:

  Härligt! Jag är småbarnsförälder och älskar mitt jobb. Den kombon är fullt möjlig och jag är övertygad om att vi är de bästa föräldrarna till våra barn när vi själva mår bra! 🙂

 • Sara Z skriver:

  Nä livet går ju som sagt var inte i repris så då är det dumt att inte göra sånt man vill ich känner gör. Du är grym på att Maximera (ursäkta min dåliga humor) din tid och hålla många bollar i luften. Heja dig!

 • Mia skriver:

  Hur du jobbar som mamma påminner mig om hur min egen mamma var när jag var barn. Hon var karriärkvinna, och det var många sena nätter, många gånger hon var borta dagar i sträck.
  Nu är jag vuxen, och så tacksam att hon valde sin väg i livet. Hon gjorde det som gjorde henne lycklig, och det gjorde henne till en mycket bättre mamma än vad hon varit om hon valt jobb för min skull. Dessutom var och är hon min stora förebild, hon visade att man kan visst ha allt.
  Tack för påminnelsen!

 • Hallå Frida, vad spännande med hemliga tv-projekt. Ser fram emot dessa. Var och lyssnade på Stefan när han var i Falkenberg och snackade trender, en kväll med mycket skratt och många intressanta inredningsreflektioner. Klart du teasa lite. Må väl!

 • Sofia skriver:

  Lotta C: Brukar inte kommentera här inne, men din kommentar förtjänar ett svar. VAD "vet du" om Fridas liv, jobb, tidsdisponering, moderskap etc? Min gissning är ingenting mer än det du läser i denna blogg, och här är den biten mkt återhållsamt återgiven. Frida lyckas bättre än de flesta på det mesta, inklusive moderskap. Tål inte när avundsjuka kvinnor räcker ut sina pekfingrar för att hytta och spy ur sig moralpredikningar.

 • Katia skriver:

  Wow, vilka inspirationer!
  Kram:-)

 • Karin skriver:

  Kul Frida!
  Kan inte låta bli att kommentera…
  Det finns inga garantier för att barn mår bättre för att mamman är hemma. Jag är däremot helt säker på att en mamma med sunda värderingar, som hittat nån sorts balans i livet och är mentalt närvarande när hon är hemma är en bra familjekombo. Lycklig mamma som även utvecklas och får energi utanför hemmet = lyckligt barn. Go Frida!

 • Fanny skriver:

  Spännande Frida! Ska bli kul att se vad det blir för resultat 🙂

 • minishopsofia skriver:

  Fantastiskt heja dig , det menar jag verkligen! Jag vet hur förbaskat trixigt det kan vara att få i hop hela mamma/eget/jobba/mamma/jobba livet. Heja heja!

 • Spännande! Ska bli kul att se vad som är på G! Ha det gott!

 • Åh – spännande! Heja!

 • Lina skriver:

  Håller tummarna att det är något nytt program på G. Är så vansinnigt trött på de inredningsprogram som finns att välja på idag….

 • A. skriver:

  Frida + Stefan = Vinnande kombo!!! 😀 Blir nog bra vad än det är!

 • Johanna B. skriver:

  Jag tycker bara det är kul att få se mer "bakom kulisserna"! Man fattar ju att ni inte kan berätta allt i realtid så det där hemlighetsmakeriet är ingen fara för min del.

 • TrendStefan & FlitigaFrida i samma konstellation bådar för stordåd.
  Mycket spännande!
  Lycka till!
  Kram Anette

 • YKW skriver:

  Come on, Baby… Let us in!

 • Johanna skriver:

  Bra rytet, Sofia! Det där sa du jättebra, kan bara instämma i det du skrev. Vi som inte känner Frida utan bara via bloggen, har INGEN aning eller ens ska bry oss om hur Frida och hennes man gör med sin son, det har vi inte med att göra. Lotta C, visa respekt!
  Vill även passa på att uttrycka min beundran för dig, Frida!

 • Wrida skriver:

  Jätte fin blogg! Kolla gärna in min också, gjorde nyss ett nytt videoinlägg! När började du blogga förresten? 🙂
  // https://blogg.improveme.se/wrida/

 • Hannah skriver:

  Vad är det för spännande TV-projekt? Nyfiken i en strut.

 • Susanne Kings skriver:

  Gud så spännande och håller med flera andra här att det kan bara bli super med både dig & Stefan i samma team!
  Heja, heja!
  Kram Susanne

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.