Annons

Trendenser nominerad i Veckorevyn Blog Awards

Jag känner mig visserligen lite som en tant i sammanhanget, men det är icke desto mindre smickrande för det. Häromdagen fick jag nämligen det glada beskedet att Trendenser är nominerad som en av fem finalister i tidningen Veckorevyns Blog Awards 2013. Vill du rösta blir jag såklart hjärtans glad. Länk till omröstningen hittar du här. Du hittar mig under kategorin inredning (om du bläddrar till flik nr 8).
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Grattis!

 • Brysselkakan skriver:

  Grattis!
  Givetvis tänkte jag rösta på dig men det gick ju inte…
  Enda sättet att rösta är ju via Facebook och då jag av skäl som vi inte behöver gå in på här aldrig i livet tänker gå med på deras användaravtal kan jag inte rösta. Det är trist att företag och även myndigheter mer och mer tar för givet att alla har FB. FB är ett företag som tjänarpengar på sina användare, tro inget annat! Man kan inte driva världens största och modernaste servers utan att få in pengar, dvs sälja uppgifter om sina användare.

 • Malin Vbg skriver:

  Grattis! Och självklart har jag lagt min röst på dig:)

 • Grattis Frida, jätteroligt!
  Förstår din känsla lite grand, jag är 21 och känner mig för gammal för Veckorevyn. Hoppas det går vägen hur som helst =)

 • Anonym skriver:

  Cad roligt…grattis:)

 • KikkiSandström skriver:

  Supergrattis! Klart jag ska rösta på Trendenser 🙂

 • Grattis Frida, du är ett självklart val!
  En blogg som utvecklas och alltid känns aktuell.
  Snygga bilder och bra roliga texter.

 • Du vinner. Du är BÄST!
  Kram Anette

 • Duka Upp! skriver:

  Grattis till nomineringen! Lycka till 🙂

 • Röstning avklarad 😉
  Förstår att du känner dig som tant, det hade jag oxå gjort 🙂

 • Hannasinspo skriver:

  Fan vad kul Frida. Utan tvekan kammar du hem den!

 • Fanny skriver:

  Vad roligt, lycka till!! 🙂

 • Vad kul! En röst från mig får du! Ha det gott!

 • Li skriver:

  Grattis, du får min röst! 🙂

 • Grattis!! Vad roligt!

 • Anna - Starwoman skriver:

  Grattis, så rätt val av dem och självklart får du min röst 🙂

 • Rebecca skriver:

  Va kul!! Stort grattis! Ska självklart rösta! ?

 • Anna-Karin skriver:

  Självklart röstar jag på dig Frida.

 • Helena skriver:

  Hihi, fnissar åt din känsla av tant och kan bara skriva under på det samma. Jösses, jag som passerat 40 och inte läst Vecko Revyn på si så där en 23-24 år. Alltså ungefär 6-7 år INNAN de yngsta finalisterna ens var påtänkta av sina föräldrar!
  Grattis till dig och lycka till!
  Vänligen Helena

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.